Game Training?

| | Reacties (9)
training.jpgIn Japan zijn de training games zeer populair. Hebben we hier in europa een beetje mogen ruiken aan de training hype met Brain Training en sight Training, in Japan kunnen ze leren koken, muziek maken, schieten etc. in de vele tientallen training games voor de Nintendo DS en andere systemen. Nu vernam ik van onze vrienden bij games.blog dat er een Game Training aan zit te komen... heel appart.

Vroeger was de wereld eenvoudig. Je had spelcomputers om spelletjes op te spelen en dat was gewoon leuk. Nu heb je entertainment apparaten die kunnen internetten, downloaden, kopen en ook spelletjes spelen. Maar ze kunnen je dankzij diverse spelletjes (of software applicaties) ook nog iets wijs maken. Zo kun je tegenwoordig in Europa ook je ogen trainen... Van spel naar software dus, om even te relaxen als je genoeg hebt van spelletjes. Maar waar kun je nog meer in trainen? Maar natuurlijk, in het spelen van spelletjes!

Een spel spelen om beter te worden in het spelen van spelletjes? Wordt je niet zoizo beter in spelletjes als je spelletjes speelt? Maargoed, Namco's 'Our Videogaming Exams' leert je goed te worden in het spelen van spelletjes. Dus je kunt je hart op met fragmenten van de volgende games: Xevious, Mappy, Galaga, Tower of Druaga, StarLuster, Sky Kid, Valkyrie, Family Stadium, Metrocross, Dragon Buster, Shadow Land en Wagyan Land. Een leuke collectie bij elkaar, maar zitten we echt te wachten op een spel waarmee we beter worden in spelletjes?


9 reacties

Arnoud zei:

Nee ik geloof niet dat we zitten te wachten op een training in het beter worden in spelletjes... Learning by doing zeggen de Amerikanen toch altijd? Ik heb vaak zat dat ik de eerste paar uur een spel niet door kom, omdat ik het gewoon te moeilijk vind. Als je even bezig bent, krijg je er vaak vanzelf handigheid in en gaat het beter. Ik had zelfs moeite met Fifa 08 in het begin! Wat is dat spel moeilijker geworden zeg, zeker ten opzichte van 2005 dat de laatste is die ik nog gedaan had. Dat richten en schieten op goal... Maar goed, na een paar wedstrijden heb je dat weer onder de knie...

Mark zei:

Dat je de besturing nog niet goed onder de knie hebt, omdat je er net aan begint, betekent natuurlijk nog niet dat een game te moeilijk is. Sterker nog, als een spel na een half uurtje plotseling makkelijk wordt, is de lol er voor mij wel af. In mijn ogen kan een game niet leuk zijn waarin je niet wordt afgerekend op je prestaties: speel je goed, dan win je; speel je slecht, dan verlies je. Een uitzondering maken we natuurlijk even voor Wii-games, de funfactor loopt daar evenredig met alcoholconcentraties. ;)

Teun zei:

Tja, ik vind het ook een vreemde eend in de bijt. Als je veel spelletjes speelt, dan wordt je er vast beter in ja. Dus een game training zal je vooral... veel spelletjes laten spelen... Maarja, die gekke jappanners ook. Vraag me trouwens af of we zoiets hier ooit te zien krijgen.

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

Omnicb zei:

Love: The delusion that one woman differs from another.

Omnizj zei:

Passion governs, and she never governs wisely.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 13 december 2007 21:58.

Review: Virtua Tennis 3 - PS3 was het vorige bericht op deze weblog.

Nintendo Wii: wel hardware, geen software! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed