Kraskaarten voor PlayStation 3

| | Reacties (23)
krasloten.jpgEn jawel, ook Sony heeft het licht gezien. Na Japan hoeft men in Amerika niet een Creditcard aan te schaffen als zij online willen kopen via de PS3. Amerika krijgt binnenkort kraskaarten voor online verkopen. En wij, het continent van de debit kaart, wanneer kunnen wij genieten van prepaid betalen?
Microsoft maakte als eerste de fout met hun Xbox. Alleen met een Creditcard kon je online. Gevolg: vrijwel niemand in Europa of Japan ging online. Microsoft herstelde de fout en bracht kraskaarten in de winkels. Nintendo deed dit vanaf het begin meteen goed maar nu Sony's spelcomputer ook online aankopen kan doen maakte er weer een bedrijf de fout om te denken dat we allemaal een Creditcard hebben. Gelukkig lost Sony dit probleem voor Amerika op door Prepaid kraskaarten uit te geven. Koop in een winkel een kaart, vul de code in op PlayStation Network en krijg een tegoed. Van dit gegoed koop je downloadbare games of extra levels voor bestaande games. Een goede zet, maar wanneer volg Europa?

23 reacties

Arlaeq zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

Nadsy zei:

[url=http://www.mixx.com/users/girlslegs]GIRLS SPREADING LEGS GALLERY[/url]

Eric zei:

Hallo Heren,

Hows it going.
Laat mij deze kans om mezelf voor te stellen, mijn naam is Eric en ik samen met
een bedrijf als een strategische website adviseur - leuk je te ontmoeten. Als ik ben op zoek naar
voor sommige gerenommeerde sites voor link uitwisseling, dus ik wil u graag voorstellen voor
een 3-weg link ruil met mijn sites.And Ik ben ervan overtuigd dat deze uitwisseling ten goede zal komen
voor ons beiden aan de verbetering van onze pagina rangen en zoekmachine positionering.

Ik ben er echt naar uit van u te horen binnenkort.

Bedankt voor uw tijd,
Eric.
gamecore.nl

Eric zei:

Hallo Heren,

Hows it going.
Laat mij deze kans om mezelf voor te stellen, mijn naam is Eric en ik samen met
een bedrijf als een strategische website adviseur - leuk je te ontmoeten. Als ik ben op zoek naar
voor sommige gerenommeerde sites voor link uitwisseling, dus ik wil u graag voorstellen voor
een 3-weg link ruil met mijn sites.And Ik ben ervan overtuigd dat deze uitwisseling ten goede zal komen
voor ons beiden aan de verbetering van onze pagina rangen en zoekmachine positionering.

Ik ben er echt naar uit van u te horen binnenkort.

Bedankt voor uw tijd,
Eric.
gamecore.nl

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 17 december 2007 11:08.

Nederlandse top 10 verkopen was het vorige bericht op deze weblog.

Duke Nukem Forvever, trailer *UPDATE* is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed