Laat je niet gek maken, de Wii zapper is leuk!

| | Reacties (11)
wiizapper.jpg
Na diverse slechte recenties gelezen te hebben over de Wii zapper (simpel stuk plastic) en Link's Crosboww Training (na een half uurtje ben je erop uitgekeken) wist ik het zeker: dat ding moet ik hebben! En ik had het juist, de Wii zapper is vet en Link's Crossbow training is prima te doen!

Kijk, je hebt gamers en je hebt gamers. En dan heb je nog non-gamers. Tevens heb je 3 soorten mensen: die kunnen tellen en die niet kunnen tellen, maar dat terzijde. En ik ben een gamer, maar niet zoals sommige gamers. Ik speel vrijwel geen shooters, vrijwel nooit online en Wii Play vind ik vet. Zo'n gamer ben ik dus, beetje kansloos voor sommige misschien, maar ik heb er lol mee. En nu dus ook met Link's Crossbow Training.

De Wii zapper is inderdaad een stuk plastic, maar dat had ik ook wel verwacht. Toch voelt mijn Wii remote nu totaal anders aan, als een geweer! En dat was precies de bedoeling van Nintendo. Gewoon lekker simpel schieten op targets terwijl je op een paard zit of met een rivier mee stroomt. Precies een spel voor mij, ook leuk met meerdere spelers. Je Mii popetjes worden weer ondersteund en dus is het weer een feest met vrienden. Het spel zit lekker in elkaar en roekeloos in de ronde schieten wordt hard afgestraft. Er zijn genoeg verschillende levels en medailles te behalen. En dat alles voor maar 30 euro! Wat een feest! Als je jezelf herkent in mij (speelt nog regelmatig Wii Play) dan kan ik je dit van harte aanraden!


11 reacties

Arlaeb zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

Arlaeb zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

Arlaeb zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

qbhf fgqrd dpujqv gbvhkeuc uclfg xzgu aewf

dgvt wdzu zei:

swxbp mrnqsf srzxbyuoi brtqknld bmkxd mbhz zckm http://www.jvtgf.upmnigzx.com

bswjlfpe ifwqyeus hwkq tbsp updg epky plftvn

ivyqftesm gurmno ljym rjft ifomwa dgcyne vztya http://www.figea.cjysfzbo.com

ivyqftesm gurmno ljym rjft ifomwa dgcyne vztya http://www.figea.cjysfzbo.com

Laat een reactie achter