Top 100 game dingen NR 40 - 31

| | Reacties (18)
countdown.jpgDag 7 alweer van de GameCore Countdown. We tellen af naar het nieuwe jaar en doen dat met het dagelijkse lijstje met game dingen. Dit keer de nummers 40 tot en met 31. Nu de lijst steeds dichter bij het hoogtepunt begint te komen vrijwel geen nutteloze dingen meer zoals de Vertical stand en de Slot loader. Nu wordt het serieus!
nr40.jpg

Nummer 40: Downloadbare games

Sinds enkele jaren kunnen we eenvoudig games downloaden op onze console of via de pc. Xbox Live Arcade, PlayStation Network, Wii Virtual Console en Steam zijn slechts een aantal betaalde downloaddiensten. Over 10 jaar kopen we games misschien alleen maar via het internet! Wij zijn er in ieder geval van onder de indruk, dus staat die bij ons op nummer 40.

nr39.jpg
Nummer 39: WiFi

Geen uitvinding van een grote game-fabrikant maar ze gebruiken het allemaal! Geen kabels meer trekken maar gewoon overal en altijd lekker gamen en surfen over het wijde web, dankzij WiFi!

nr38.jpg
Nummer 38: Touchscreen

Ok, toegegeven, het touchscreen is nog maar geïmplementeerd in één console maar met dermate succes dat het meteen een positie bij de beste 40 verdient! Een knappe prestatie van Nintendo. Onze verwachting is dat vanaf nu elke nieuwe generatie handhelds een touchscreen gaat bevatten.

nr37.jpg
Nummer 37: Lan Party's

Misschien niet onze persoonlijke voorkeur voor een party maar aangezien duizenden en duizenden mensen dagenlang achter elkaar gaan lannen mogen we toch wel stellen dat deze moderne vorm van landje prik een plek heeft gevonden in de samenleving.

nr36.jpg
Nummer 36: Halo

In 2007 maakte Microsoft meer omzet met Halo 3 dan Sony dat deed met Spiderman 3 in de bioscoop. Volgens Microsoft een teken dat games films hebben gepasseerd. Hoe het ook is, Halo is op dit moment een van de populairste franchises en verdient daarmee een mooie plek in deze lijst.

nr35.jpg

Nummer 35: Mobiele games

Nee, de Ngage heeft het niet gehaald op verkoopcijfers en staat daarmee niet in deze lijst maar het fenomeen mobiele games is werkelijk booming. Zet je TV aan en zie Jambe die diverse games aanbiedt en ook 'normale' uitgevers als EA bevinden zich op dit pad. Mobile games zijn tegenwoordig big business.

nr34.jpg
Nummer 34: Dubbele Analoge sticks

Zoals we bij nummer 65 al meldden, Sony houdt ervan om zaken dubbelop te doen. Hun dubbele schouderknoppen waren een groot succes, maar de dubbele analoge stick is nog veel succesvoller! Ineens konden we analoog lopen en kijken tegelijk! Die controller van Sony toch, hoe vaak moet die nog in de lijst terugkomen...

nr33.jpg
Nummer 33: Geweld in games

Gelukkig maar dat geweld in games hierbij staat en niet in de lijst met 100 slechtste game dingen. Geweld in games is niet erg, al moet je het niet aan kinderen geven. Daarom, en omdat geweld (en seks, nummer 69) nu eenmaal verkoopt!

nr32.jpg
Nummer 32: Game-hypes

Een bezoeker voorspelde een nummer 1 positie, het wordt toch echt nummer 32. De laatste jaren zijn hypes niet meer weg te denken in onze wereld, dus in deze lijst hoort het dan ook zeker thuis. En als je je afvraagt waar het plaatje op slaat... Dat zijn hippe USB sticks.

nr31.jpg

Nummer 31: DVD

De Cartridge, UMD, CD en de Blu-ray stonden er allemaal in, dus moest de DVD er natuurlijk ook in. En wel als hoogste van de verwisselbare media. DVD is namelijk de standaard geworden. Kijk zelf maar: GameCube, Xbox, Xbox 360 en de PlayStation 2. Tot slot gebruikt de UMD ook DVD techniek, dus duidelijk de hoogst genoteerde verwisselbare opslagmedium in games!

Zo, dan zijn we weer aan het einde gekomen van deze lijst. Morgen natuurlijk weer een nieuwe lijst, dan staan de nummers 30 tot en met 21 op het programma! Kun je niet wachten, deel je spanning dan in ons forum! Tot morgen!


18 reacties

Mezelf13 zei:

Leuk hoor Nummer 32: Game-hypes :P

Mark zei:

Meneer had hypes liever op nummer 13 gezien? =]

Teun zei:

Nee, niet op 13, daar staan mannetjes waar ik niet meer zonder kan... :p

Arlayk zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

Arlayk zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

pofwa jpsaldt ekjq ynolgeiwq vyedn psjroekn cxvobw

fxyqdjzbk vqapy ymlphga slvagkb nyrliuksh cpisg vsezahmn http://www.yadeoigj.xhpfjrbov.com

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 28 december 2007 14:57.

Top 100 game dingen NR 50 - 41 was het vorige bericht op deze weblog.

Laat je niet gek maken, de Wii zapper is leuk! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed