Top 100 game dingen NR 80 - 71

| | Reacties (10)
countdown.jpgDaar zijn we weer, de countdown gaat door! In deze lijst staan uitvindingen van Sony en Nintendo, staat een tijdschrift en andere game gerelateerde zaken. Kijk dus snel verder naar de nummers 80 tot en met 71!

nr80.jpgNummer 80: Tetris

In Rusland uitgevonden en uitgegeven door Nintendo voor de eerste GameBoy. Het werd een gigantisch succes en tientallen vernieuwende delen volgde. Maar toch, de eerste, de echte was toch wel de leukste!

nr79.jpgNummer 79: Power Unlimited

Het belangrijkste en meest invloedrijke gameblad van Nederland: de Power Unlimited. Fan van de stijl of niet, iedere gamer in Nederland kent het en weinigen zullen ontkennen er niet mee groot te zijn geworden! Terecht in de lijst met 100 beste game 'dingen'!

nr78.jpg
Nummer 78: Online game winkels

Jaja, vroeger moesten we door weer en wind om in de speelgoedwinkel games te kopen, gelukkig zijn er nu de online winkels waar we, vaak tegen goedkopere prijzen, lekker thuis kunnen blijven om te gamen!

nr77.jpg
Nummer 77: Demo's

Gamedemo's zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Was het vroeger het domein van de PC games, tegenwoordig heeft min of meer elke console wel demo's beschikbaar. Op een schijfje of te downloaden, demo's geven een kort kijkje in een nieuwe game. Wie heeft er nog nooit een demo gespeelt en gedacht "die ga ik kopen!"? Iedereen toch!

nr76.jpg
Nummer 76: Explosies

In ongeveer ieder spel komen ze veelvuldig voor. Stel je eens een wereld voor zonder explosies in games? Moeilijk he! Vandaar deze notering op plaats 76 in deze lijst!

nr75.jpg
Nummer 75: Polygonen

Stonden de sprites van vroeger nog op plaats 95, de polygonen scoren ruim hoger. Dat komt natuurlijk dat zij de wereld hebben veranderd van 2D naar 3D.

nr74.jpg

Nummer 74: Bier

"Bier, wat doet dat hier?" hoor ik jullie denken, maar ga eens even na hoeveel mensen niet even lekker een pilsje pakken tijdens het gamen... Ik in ieder geval wel! Pas wel op, want als je teveel van dit goudgele spul drinkt gaat je reactievermogen zienderogen achteruit!

nr73.jpg

Nummer 73: Nintendo Entertainment System

Dit is de console die voorgoed consoles in de huiskamer hebben geplaatst. Makkelijk, toegankelijk, eenvoudige controller en niet te duur! En met games als Super Mario Bros en Duck Hunt wilde iedereen een NES in huis!

nr72.jpgNummer 72: Cut scenes

Vrijwel iedere game heeft ze: cut scenes. Vooral in Adventures en RPG's zie je ze te pas en te onpas. Maar cut scenes voegen ook wat toe: zo vertellen ze het verhaal en geven je een momentje rust tussen alle stress door. Lang leve de Cut Scenes!

nr71.jpg
Nummer 71: Pianolak

Strak, stijlvol en ... glimmend, dat is de PlayStation 3. En dat glimmende komt natuurlijk van de mooie Pianolak die op de PlayStation 3 zit. Poets het echter niet af met een gewone doek, want de pianolak is, net als bij auto's, nogal gevoelig voor krassen!

En tot zover de nummers 80 tot en met 71 voor vandaag. Morgen de nummers 70 tot en met 61 en daarmee zijn we alweer bijna halverwegen deze lijst. Eens of oneens met deze lijst? Laat het hieronder weten of kijk op het forum! Tot morgen.


10 reacties

Arlakf zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

Omniku zei:

It is easier for a camel to pass through the eye of a needle if it's been though a blender first.

Nadsy zei:

[url=http://www.mixx.com/users/legs]legs[/url]

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 24 december 2007 13:56.

We hebben een Forum! was het vorige bericht op deze weblog.

Virtual Reality op de Nintendo Wii is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed