Welke game moet ik uitspelen in de winter?

| | Reacties (14)
uitspelen.jpg
In drukke tijden (waarom denk je anders dat het zo lang duurde voordat GameCore vernieuwd werd?) heb je weinig tijd om games die je leuk vindt volledig uit te spelen. Ik heb daarom ook veel te veel games op stapen liggen die ik echt ooit nog eens uit moet spelen. Maar welke? Ik hoop dat jullie me hierbij kunnen helpen.

Het afgelopen jaar het ik vrijwel geen games uitgespeeld. De enige die ik me nog kan herrinneren zijn Super Monkey Ball en Hotel Dusk voor de Nintendo DS. Bovendien heb ik vele minigames van Big Brain Accademy, Wii Play en Wii Sports tot in den treuren gespeeld. Maarja, ik blijf zo aan het eind van het jaar met een onbevredigd gevoel achter: ik heb weinig echte games helemaal uitgespeeld! Het is een beetje als seks zonder finale: wel ok, maar het kan zoveel beter! Dus daarom hier aan jullie openlijk de vraag: welke game moet ik deze, niet zo drukke, wintermaanden uitspelen?

papermario.jpgWordt het Super Paper Mario 64, die ik voor de Virtual Console heb gedownload? Een heerlijk en uitgebreid spel waarvan ik er zo'n 8 tot 10 uur heb opzitten. Hoeveel uur moet ik eigenlijk nog? Moet ik dis spel gaan uitspelen de laatste paar weken van het jaar?

gearsofwar.jpgEen andere optie is een spel voor mijn Xbox 360. Al tijden ligt deze game in de buurt van mijn Xbox en af en toe pak ik hem er eens bij. Het is toch wel moeilijk op af en toe in te stappen en dat verhoogt voor mij de drempel om hem uit te spelen. Wat moet ik doen? Voorlopig maar al mijn tijd steken in het uitspelen van deze topper van Epic?

zeldatp.jpgThe legend of Zelda: Twilight Princess is ook zo'n spel dat ik echt een keer uit moet spelen. Hier heb ik inmiddels een uurtje of 15 inzitten dus ben benieuwd of ik ooit die 70 uur die ervoor staat ga halen. Wat zeggen jullie, trouwe bezoekers? Moet ik deze game gaan uitspelen?

perfectdarkzero.jpgEn dan is er nog het leuke Perfect Dark Zero voor de Xbox 360. Ik heb zoveel plezier beleefd aan het eerste deel voord de Nintendo 64 dat ik het moreel verplicht ben om deze game eens uit te spelen. Wordt dit de game die ik dit najaar erbij moet pakken?

Aan jullie nu de keus! Laat hieronder een berichtje achter en vertel me wat ik moet doen. Ik beloof dat ik hiervoor mijn best ga doen om die game uit te spelen.


14 reacties

Teun zei:

En de tweede game waar we het over hebben is natuurlijk Gears of War.

Geert zei:

Je moet paper mario gaan spelen! Want die vind ik zo vet!

Arnoud zei:

Ik zou altijd voor Perfect Dark Zero gaan. Echt een topgame die me kan boeien van begin tot eind. De gameplay is subliem en het werkt gewoon verslavend. Als ik daar 's avonds aan begin, weet ik bij voorbaat al dat ik te weinig nachtrust krijg;-). Dat je die game zo lang op de schap heb kunnen laten liggen joh! Ik zou gek worden als ik hem iedere dag zag liggen en niet zou spelen...!

Zelda natuurlijk! Naja, eigenlijk moet je ze alle VIER gewoon uitspelen. Dan maak je maar tijd?

Mark zei:

"Dan maak je maar tijd?"

Of je gaat gewoon eens niet zo slecht spelen dat je na 15 uur Zelda nog steeds het eind niet hebt gezien. ;þ

Teun zei:

Mark, ik speel een spel, ik ren er niet doorheen...

Arlaoo zei:

Baccara - Cara Mia (mix)

redtube zei:

It is the best what i saw, 4ever !!!

Omniqh zei:

Desperation is like stealing from the mafia: you stand a good chance of attracting the wrong attention.

Laat een reactie achter