American McGee's Alice film

| | Reacties (1)
alice.jpg
De wonderlijke wereld van Lewis Carroll die Alice in Wonderland heet is niet alleen inspiratie geweest voor Disney om er een vrolijke tekenfilm van te maken. Ook de gameindustrie had een kijk op de wereld van Allice, maar die was net even anders. Deze horror adventure kwam uit in 2002 en nu, 6 jaar later, wordt er een film van gemaakt.

Het verhaal gaat dat Sarah Michelle Gellar, de stoot uit Buffy the Vampire Slayer, de volledige PC game van American McGee's Alice heeft doorgespeelt en er zo van heeft genoten dat ze de film wil gaan produceren. Inmiddels zou de film al in productie zijn en Gellar vertolkt zef de rol van Alice.

De game, uitgegeven door EA, werd door de pers goed ontvangen maar bleek geen gigantisch succes. EA overweegt nu om een remake uit te geven van de game.


1 reacties

Wow! :| Nu maar hopen dat ze die geweldige sfeer kunnen grijpen en hem niet meer loslaten. American McGee's Alice is een van de betere games die ik ooit gespeeld heb. Zal wel komen omdat ik een voorliefde heb voor het sinistere!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 29 januari 2008 15:29.

No more Heroes, met bloed, met hoge scores was het vorige bericht op deze weblog.

middagje Akihabara! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties