DS Virtual Console

| | Reacties (0)
nintendods.jpgNintendo heeft aangegeven dat het binnenkort mogelijk wordt om niet alleen demo's voor de Nintendo DS maar ook complete games te downloaden via de Wii virtual Console! De geruchten gondsten al een tijdje, maar wat kunnen we ervan verwachten?

Wat ten eerste opvalt is dat Nintendo (via de mond van Fils-Aime) heeft gezegt dat het om een uitbreiding van een Wii kanaal gaat. Dat lijkt me geen goed nieuws voor de Nintendo DS bezitters die geen Wii hebben. Bovendien kan de Nintendo DS zelfstandig ook gewoon het net op dus zie ik de toegevoegde waarde niet van deze koppeling. Ik zie DS bezitters ook niet zo snel 250 euro investeren in een Wii om games te kunnen downloaden.

Ten tweede heeft Nintendo no niet gezegt of het om downloadbare nieuwe games gaat (zoals we binnenkort voor de Wii gaan krijgen) of (en dat is waarschijnlijker) oude GameBoy games. We zullen zien.

Tot slot moet de hardware van de Nintendo DS wat worden uitgebreid maar dat zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren middels een kaart in het GBA slot van de DS. Hoe dit er verder uit gaat zien is echter nog allemaal onbekend.

Nog veel onduidelijke zaken dus. Binnenkort (hopelijk snel) meer info.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 3 januari 2008 18:30.

Tijd voor vooruitkijken was het vorige bericht op deze weblog.

Gratis Xbox Live Arcade game, voor de overlast! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties