JijBuis, maar WijGame?!?!

| | Reacties (0)
wegame.jpgKijk, we hebben al YouTube. Een fijne plaats waar we filmpjes op kwijt kunnen. Ook game filmpjes. Echter, WeGame komnt eraan. Een YouTube achtige site speciaal gemaak voor in-game beelden van spellen. Wat moeten we ervan verwachten?

WeGame.com is gisteren van start gegaan. Het is een website en bijbehorend programma. Speel een spel en met een druk op de knop begin je de opname. Doe iets leuks, geks of stoers en post de opname met een simpele klik op de website waar de hele wereld het kan zien. Maar, wat hebben we eraan?

Nou, het kan best eens handig zijn. Voor walkthroughs bijvoorbeeld, of om glitches aan te tonen. Voor clans om zichzelf te presenteren, of hun gevechten te laten zien en te beoordelen. Om mooie stunts die je met een auto hebt gemaakt te laten zien of gewoon een bewijs dat je echt die high score hebt behaald. Kortom, als alle games dit zouden ondersteunen, dan was het best een mooie tool. Helaas blijkt dit laatste niet te zijn. Een spel moet speciaal geschikt zijn voor WeGame. Maar met nu al 28 games, waaronder World of Warcraft, Halo, Battlefield 2142 en Call of Duty 4, lijkt het best te gaan lukken. Kijk nu op WeGames.com voor bijvoorbeeld 25 kills and no death.

Leuk voor de die-hards, maar ik ga het niet gebruiken.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 15 januari 2008 12:00.

Sam & Max naar de Wii was het vorige bericht op deze weblog.

Zack & Wiki 18 jan is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties