Tijd voor vooruitkijken

| | Reacties (0) | TrackBacks (2)
vooruitblik.jpgDe tijd van terugblikken hebben we met de Top 100 countdown nu achter ons gelaten. Laten we het nieuwe jaar positief beginnen en kijken naar de toppers die ons de komende maanden staan te wachten! En jawel, Zack & Wiki zit daarbij!

Burnout Paradise (Xbox 360 - PS3)

Zo rond 22 januari is het weer tijd voor een heerlijk potje "over the top" racen met Burnout. Het eerste deel viel onverwacht goed in de smaak bij de media en later ook de massa. Het derde deel, Paradise, moet een waar paradijs zijn voor de liefhebber. Ben jij er een? Haal dan voor het einde van de maand deze mooie game in huis!

Zack & Wiki (Nintendo Wii)

Sommige games kunnen alleen op een bepaalde console worden uitgegeven. Zo ook Zack & Wiki. Hierbij gebruik je slechts de Wii remote en klik je simpel op de locatie of voorwerp waarmee je interactie wilt. Kortom: een ongecompliceerde Point-and-click dus. Laat ook eens zien dat goede, specifiek voor de Wii gemaakte, games niet per see simpel hoeven te zijn!

Bully Scholarship Edition (Xbox 360)

Over een weekje of 2 is het weer tijd voor een potje pesten met Bully. De game die veel stof heeft doen opwaaien is toe aan een deel 2. Of deze game net zo grof gaat worden als het eerste valt te betwijfellen; in veel landen mocht de game namelijk niet verkocht worden. Interresse? Check het dan zelf!

Turok (PC, Xbox 360, PS3)

Opnieuw een poging om het meeslepende Turok op de N64 opnieuw leven in te blazen. Deze nieuwste poging ziet er in ieder geval erg goed uit en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Wij kijken in ieder geval uit naar deze titel die op veel platformen beschikbaar wordt. Kijk ernaar in de eerste of tweede week van februari.

Ok, toegegeven, dat was nog lang niet alles. Maar ik heb alleen even gekeken naar de games die daadwerkelijk een release datum hebben gekregen voor de komende week of 4 a 5. Zoe je binnenkort een nieuwe game, dan komen bovenstaande games al snel langs in de lokale gamewinkel.


2 TrackBacks

Hieronder ziet u links naar blogs die verwijzen naar het bericht: Tijd voor vooruitkijken.

TrackBack URL voor dit bericht: http://www.gamecore.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/57

» Sam & Max naar de Wii van GameCore

En  jawel, wat mooi. Over een goede week krijgen we een geheel nieuwe point and click adventure voorgeschoteld van Ubisoft, Zack & Wiki natuurlijk, maar iets verder in de toekomst kijkend mogen we ook Sam & Max tegemoed zien (wat... Meer lezen

Het lijkt er een beetje op dat mijn lobby om Zack & Wiki aan te schaffen heeft gewerkt. Gisteren moest ik maarliefst 4 winkels afgaan voordat ik uiteindelijk (een laatste exemplaar zelfs) van dit spel in een winkel zag liggen.... Meer lezen

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 2 januari 2008 11:40.

Top 100 game dingen NR 10 - 1 was het vorige bericht op deze weblog.

DS Virtual Console is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties