Hoeveel sims wil je hebben?

| | Reacties (0)
sims.jpgVandaag zag ik een lijst met aankomende PC games. Het viel me op dat de lijst geweldig lang was met nietszeggende titels. Een ervan herkende ik: Sims. Het betreft hier Sims 2: Kitchen and Bath interior design. Oef, wat een titel. Even later in de lijst: Sims 2: FeeTime. Hoeveel sims games kunnen we eigenlijk aan? Nou, dit jaar gaan we vast over de honderd heen!

Ik kan me nog goed herrinneren. Een paar jaar geleden toen een vriendin van me een nieuwe laptop wilde had ze één eis: the Sims moesten erop. Geen probleem dacht ik, totdat ik de stapen CD's zag: The Sims, Hot Date, House party, Vacation, Superstar etc. etc. etc. Uiteindelijk ben ik een avond van mijn leven kwijt geweest met het installeren dan de CD's maargoed, het was gelukt. Hoeveel meer Sims zou de mensheid aankunnen dacht ik toen. Veel, zo bleek toen ik de lijst met uitgegeven Sims games zag. Een overzichtje:

GameBoy Advance: 4
GameCube: 5
iPod: 2
Mac: 10
Ngage: 1
Nintendo DS: 5
PC: 52 (!)
PlayStation 2: 7
PlayStation Portable: 3
Wii: 3
Mobile: 1
Xbox: 4

Er lijkt nog maar één systeem te bestaan waar geen Sims op rond lopen: de Xbox 360! Al met al heeft E.A. een indrukwekkende 97 Sims games uitgegeven! My God. Hopelijk zijn er nu geen mensen die alle 52 PC versies  moeten installeren! Dat wordt toch echt een flinke Hard disc. En we zijn er voorlopig echt niet van verlost. Dit jaar komen er op de PC dus alleen al 2 uitbreidingen aan. E.A. heeft vast nog wel wat sims pret voor ons over zodat we de 100 kunnen halen dit jaar. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken!


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 26 februari 2008 11:14.

EA wil Take Two, Take Two zegt nee was het vorige bericht op deze weblog.

Little Big Planet: alleen op schijf per september is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties