Okami al in maart?

| | Reacties (0) | TrackBacks (1)
okami1.jpgOkami komt naar de Wii, dat wisten we. Maar recente berichten suggereren dat deze titel al eind Maart uit gaat komen! Dat wordt een feest, gezien de PS2 versie van Sjors destijds een dikke 9 kreeg!
okami2.jpg

Er is zoveel mooi artwork van Okami dat is eigenlijk nik anders wilde doen dan plaatjes posten. Kijk hier boven toch eens! Het mooie is dat juist die sfeer terug komt in de game!

In Okami had je bepaalde scenes waarbij je dingen moest tekenen. Dat gaat nu natuurlijk via de Wii afstandsbediening. Volgens de makers gaat dat een stuk soepeler dan op de PlayStation 2. Er zullen verder wel wat kleine extraatjes komen t.o.v. de PS2 versie, maar nieuwe levels of bosses hoef je niet te verwachten. De aantallen verkochte exemplaren van die versie zijn echter zo mager dat dat niet de doelgroep van het spel wordt. Nieuwe mensen kunnen kennis gaan maken met de prachtige wereld van Okami! En hier nog een mooi plaatje!

okami3.jpg

 


1 TrackBacks

Hieronder ziet u links naar blogs die verwijzen naar het bericht: Okami al in maart?.

TrackBack URL voor dit bericht: http://www.gamecore.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/85

Ow ow ow, wat ben ik toch blij dat ik een console gamer ben. Nooit hoef ik een afweging te maken tussen pixelshaders en texture details. Nooit hoef ik een nieuwe videokaart te kopen om mijn settings te kunnen verhogen.... Meer lezen

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 11 februari 2008 18:57.

Party game voor de Wii: Donkey Konga was het vorige bericht op deze weblog.

G.I. Joe rechten ook naar E.A.? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties