Party game voor de Wii: Donkey Konga

| | Reacties (2)
bongos.jpg
Nee, nee, de bongos van de Nintendo GameCube komen niet naar de Wii. Ze zijn er gewoon voor de GameCube. Maar laat ik nou net gisteren mijn Backwards Compatibility voor het eerst gebruikt hebben! Ik heb echt iets gemist in mijn leven zonder Bongos!

Voor wie mij nog niet zo goed kent: ik ben Teun en ik houd van party games. Bij Mario Party op de N64 begon het en enkele van mijn meest gespeelde spelletjes van het moment zijn Wii Play, Big Brain Accademy en Links Crossbow Training. Ik geniet van de simpelheid en de verslavendheid. En ik geniet van het samen spelen. Want hoe leuk Zack & Wiki ook is, met een klein groepje rond de Wii zitten en hersenspelletjes spelen vindt iedereen op dat moment leuker!

Dus gisteren maar Donkey Konga gekocht. Op marktplaats, voor zo'n 25 euro, opgehaald na een korte fietstocht van 10 minuten. En sindsdien ben ik in de ban van de Bongas! Wat zijn die dingen leuk! Ik heb nog getwijfeld over Guitar Hero, maar dat vond ik te duur. Donkey Konga had ik immers zelf nog niet gespeeld en Guitar Hero koop ik wel als de hype eraf is.

Wel miste ik gisteren een beetje de memory card. Na een intensieve speelsessie van ruim 4 uur met z'n drieën kon ik de hele zaak niet saven! Het is niet mogelijk om, zoals bij de PlayStation 3 wel kan, een virtuele memory card aan te maken ofzo. Dus mijn nieuwe zoektocht gaat uit naar een memory card. Maar ja, zelfs zonder de memory card zijn de bongas leuk! Dus een tip voor iedereen die net als ik nooit een GameCube heeft gehad maar nu wel een Wii heeft: zoek even rond op internet en koop een setje bongas!


2 reacties

Mark zei:

"Voor wie mij nog niet zo goed kent: ik ben Teun en ik houd van party games."
Ik ben Mark, houd ook van party games, maar Bonga's vereisen toch wel een èrg hoge alcoholconcentratie om leuk gevonden te kunnen worden. Je kunt eenvoud ook in het extreme trekken.

Hallo,

Mijn vraag aan u is hoe speelt de met de bongo`s op de wii.

ik heb bongos gekocht maar er zit geen usb aansluiting aan hoe kan ik dat dan op de wii gebruiken?

wachtende op u bericht.

Met vriendelijke groet.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 9 februari 2008 11:22.

Verveling heerst was het vorige bericht op deze weblog.

Okami al in maart? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties