Trackmania naar de Nintendo DS

| | Reacties (3)
trackmaniads.jpgIk weet dat in ieder geval één GameCore bezoeker hier een natte broek van gaat krijgen: Trackmania komt naar de Nintendo DS. Niet omdat de persoon in kwestie een Nintendo DS heeft, maar gewoon omdat hij het gunt de makers van het spel rijk en beroemd worden. Ik ben het daarmee eens: Trackmania voor op de PC was goed!

Trackmania heeft online een grote schare fans. Deels omdat een groot gedeelte gratis te downloaden is, maar ook omdat het concept zo goed is. Niks realisme, gewoon lekker stunten, jij tegen de baan. En de andere tegenstanders? Voor jou zijn dat gewoon ghosts, je kunt er dwars doorheen rijden. Doe je best en zet een scherpe tijd neer. De beste speler overall wint natuurlijk. Zijn de interressante banen op? Dan maakt de community gewoon weer nieuwe die met een goed werkend rating systeem aan andere spelers gepresenteerd worden. Een beetje zoals Little Big Planet moet gaan werken dus. Nu komt het spel naar de Nintendo DS. Het zal vast een stuk minder mooi worden als op de PC maar we hopen op een uitgebreide level editor en goede uitwissel features voor tracks.

Hieronder nog een mooi filmpje dat een groep fans heeft gemaakt met dit spel. Zet de muziek maar lekker hard en geniet:


3 reacties

Mark zei:

En het grote voordeel van de DS, je apparaat wordt niet met Starforce geïnfecteerd!

M zei:

Nooit een fan geweest van realisme in racegames. Doe mij maar gewoon het old-school racen zonder schademodellen etc. Lekker met absurde snelheden zowel binnen als buiten de bebouwde kom uit de bocht vliegen, om na de enorme knal weer verder te gaan. Genieten van mijn favoriete hobby, het van de baan duwen van mijn tegenstanders, liefst met een paar mooie salto's :o. Nou kan dat laatste hier niet, maar voor de rest is Trackmania toch een geweldige game.

Geert zei:

Trackmania, FTW!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 14 februari 2008 16:34.

Spore release op 4 september was het vorige bericht op deze weblog.

Lost Planet op de PS3 installeren! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed