BluRay voor de Xbox 360?

| | Reacties (0)
bluray.jpgDat Bluray de standaard ging worden, dat wisten we eigenlijk al. PlayStation 3 kopers moeten namelijk wel kiezen voor het formaat en aangezien de PlayStation 3 nog steeds goedkoper is dan veel stand alone Blusay spelers. Op deze manier zijn er al miljoenen Bluray spelers verkocht. En HD DVD dan? Die is dood. Microsoft wil ook voor hun Xbox 360 een Bluray speler hebben...

Het was een domme stap. Ten eerste zitten nog te weinig mensen echt te wachten op een nieuwe generatie opslagmedia, er was een onderscheid tussen 2 formaten en de grootste concurrent bakte het concurrerende formaat in in de PlayStation. Wat doe je dan? Natuurlijk niet het andere formaat introduceren als addon voor je console! En juist dat deed Microsoft wel.

Via annonieme bronnen is het verhaal de wereld in gekomen dat Microsoft met Sony om de tafel zit om ook in hun Xbox 360 Bluray te gaan ondersteunen. Een erg grappige maar tegelijkertijd doodserieuze zaak. Sony zal Bluray zo wijd mogelijk willen verspreiden maar de PlayStation afdeling raakt zo een selling point kwijt.

Of dit verhaal waar is en hoe het dan allemaal zal aflopen weten we binnenkort.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 8 maart 2008 15:21.

Playstation 3 pakketten voor europa was het vorige bericht op deze weblog.

Waar was ik mee bezig: Mario Kart Wii is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties