Mario Kart Wii frustraties

| | Reacties (3)
mariokartwii3.jpgAfgelopen dagen heb ik veel Mario Kart Wii gespeeld. Best veel dan, voor mijn doen. Sommige anderen spelen meer, veel meer. Ze zijn dan ook beter, veel beter! En daar ontstaat dan meestal mijn frustratie!

Online gamen op de Wii was nog nooit zo leuk als met Mario Kart Wii. Toch kan het allemaal niet echt tippen aan de Xbox Live service die Microsoft biedt. Regelmatig speel ik tegen mensen een leuke race en dan kan ik deze persoon niet toevoegen aan mijn vrienden lijst. Ook kan ik niks zeggen. En daar begint dan de frustratie vaak.

Een ander punt van frustratie zijn de items. In kan best behoorlijk racen en met het stuurtje overweg, maar al die items... Het hoort natuurlijk bij Mario Kart, maar sommige slaan echt nergens op. Blauwe schilden die rechtstreeks op de leider afgaan of veranderen in kogel die je van plek 8 tot 2 brengt, het is allemaal to much.

Tot slot speel je af en toe tegen onmogelijke tegenstanders. Hoe kunnen die zo snel gaan vraag ik me soms af. en als ik een ronden lang op kop lig vraag ik me meestal af of het niet verstandiger was om achteraan te zijn nu want, daar zijn de blauwe schilden weer, ik eindig ergens achteraan.

Kortom, Mario Kart Wii is niet perfect. Het is leuk, maar online nog niet zo leuk als diverse Xbox Live racers. Mario Kart Wii is wel een stuk toegankelijker, en dat is soms ook leuk.


3 reacties

Jelle zei:

Had je ook al van die bug gehoord :P ?
Wie in de time Trial namelijk na het rijden van één van de drie rondjes omkeert, en tegen de richting in over de finishlijn gaat, zal merken dat de race hierbij beëindigd wordt. De tot dan toe verstreken tijd wordt dan ook gezien als eindtijd

Teun zei:

Ik heb het gehoord ja, raar iets. Nog niet zelfuitgeprobeerd echter. Ben bang dat ik straks van WiFi afgegooit wordt door nintendo :)

Jelle zei:

Hehe dat zal wel niet gebeuren, Nintendo verwijderd wel je online score van de lijst, het lastige is dat ze geen patch kunnen uitgeven omdat de Wii geen HDD heeft.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 22 april 2008 18:12.

Waar was ik mee bezig: Mario Kart Wii was het vorige bericht op deze weblog.

Grand Theft Auto 4 komt er bijna aan! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed