Waar was ik mee bezig: Mario Kart Wii

| | Reacties (2)

mariokartwii.jpg

Ok, het is vast een slap excuus om te zeggen dat ik het te druk heb gehad met Mario Kart Wii om deze weblog te updates. En tja, het is ook niet waar, maargoed. Laten we de draad weer gewoon goed oppakken en weer verder gaan met verhaaltjes schrijven over games. En vandaag: Mario Kart Wii.

Sins Zack & Wiki ben ik niet echt meer bezig geweest met spelletjes. Tot nu dan, want ik ben een van de gelukkige die gewoon, voor slechts 44 euro, een exemplaar van Mario Kart Wii heeft kunnen kopen in de winkel. Dat is mooi dus!

Zoals je kunt lezen uit eerdere berichten ben ik best wel een party gamer. Ik houd ervan om samen gezellig leuke, vrolijke games te spelen. Wat dat betreft past Mario Kart Wii daar perfect in thuis. Het stuurtje is leuk en je kunt zelfs samen met een vriend in splitscreen online, een primeur volgens mij! Het sturen en slippen gaat erg lekker, vooral met het stuurtje, en de grote hoeveelheid items geven beginnende spelers af en toe een kans om ook vooraan mee te rijden. Wat wil een mens nog meer? Ik heb niet vaak zoveel plezier gehad in een Mario Kart spel. Zeker niet in het alom geprezen Mario Kart DS.

 

mariokartwii2.jpg

Is Mario Kart dan perfect? Nee, en dat komt wat mij betreft door de toevoeging van de motoren. Die dingen zijn verschrikkelijk te besturen, zeker met het stuurtje. Ze kunnen veel scherper de bochten door en dat voelt ontzettend onwennig als je gewend bent om op 4 wielen te kijden. Bovendien horen ze gewoonweg niet thuis in een kart spel! Hopelijk verdwijnen deze weer net zoals de 2 poppetjes op een kart uit de GC versie.

Hierbij laat ik het weer even voor vandaag. Ik ga weer verder, mijn rank Mario Kart online verbeterren! 


2 reacties

erik zei:

Ik rij bijna alleen maar op motoren. Vind die extra gevoeligheid juist wel fijn. Als ik in een kart rij mis ik de wheelies tijdens de rechte stukken.

Teun zei:

Hey Erik,

Wat leuk om jou hier te zien!

Maar motoren, daar kun je toch niet mee driften? En je mist de wheelies inderdaad, maar ik mis de snellere mini-turbo in de bochten bij de motoren!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 20 april 2008 13:38.

BluRay voor de Xbox 360? was het vorige bericht op deze weblog.

Mario Kart Wii frustraties is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties