Boom Blox: zou het leuk zijn?

| | Reacties (2)
boomblox.jpgHet spel wordt gepresenteerd als een Steven Spielberg's game, maar dat is natuurlijk de grootste onzin. Deze game heeft helemaal niks met diepgaande verhaallijnen, mooie cinematische hoogstandjes of wat dan ook te maken. Het is gewoon een virtueel kaartenhuis waar je steenen tegenaan kunt gooien... En het lijkt me geweldig!

Ik weet niet zo goed wat me zo tot deze game aantrekt, maar het is zeker niet de naam Steven Spielberg. Nee, het is de simpelheid, de realistische natuurkundige wetten (zo te zien in de filmpjes) en het ongedwonge karakter van het spel. Hoe vaker ik de trailer bekijk, hoe leuker het me lijkt om lekker met de Boom Blox te gaan gooien!

Maarja, ik heb ook niet echt veel tijd. Ik moet ook Mario Galaxy, Zack & Wiki en Mario Kart nog uitspelen...


2 reacties

Mark zei:

Die spam is in ieder geval niet leuk. -.-''

M zei:

Moet... stenen gooien......... Moet... Black & White... herinstalleren...

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 10 mei 2008 12:39.

Prince of Persia Prodigy? was het vorige bericht op deze weblog.

Cor strip, Ster! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties