Guitar Hero IV: zelf liedjes maken en zingen!

| | Reacties (0)
guitar-hero.jpgIn het onlangs aangekondigde Guitar Hero 4 gaat "meer worden dan een gitaar spel", aldus Activision. Of we daar blij mee moeten worden weet ik niet. Rock Band komt tenslotte eerder en die heeft meer: zang, druk en gitaar. Het lijkt erop dat Guitar Hero IV dezelfde kant op gaat met een bijzondere toevoeging: zelf nummers maken!

Guitar Hero gaat de kant op van Rock Band, dus met drums, basgitaar en zang. Of we daar echt op witten te wachten is een tweede: de prijs van Rockband wordt in Europa erg hoog (meer als 200 euro alles bij elkaar) en al die extra controllers overflooden de kamer. Een voordeel van Guitar Hero zou, in vergelijking met Rock Band, juist zijn simpelheid kunnen zijn. Ook is er een "nieuwe functie" aan de gitaar toegevoegd. Wat het precies is weten we nog niet, maar het ziet er naar uit dat we een nieuwe gitaar moeten kopen.

Aan de andere kant wel weer wat positief nieuws: het lijkt erop dat je, al dan niet met 3 verschillende instrumenten, je eigen songs kunt gaan maken. Via Xbox Live en Playstation Network kun je die vast weer met elkaar delen en dat lijkt me wel echt prachtig. Het wordt dan bijna een echte simulator!

Tot slot, een out filpje van de DS versie van Guitar Hero On Tour. Het ziet er erg lekker uit en in plaats van een stylus zul je een plectrum moeten gebruiken: sweet!


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 16 mei 2008 11:48.

Nintendo Wii: WiiWare voor Europa was het vorige bericht op deze weblog.

Verkoopcijfers Amerika v.s. Japan is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties