Shenmue op de Wii!?!?

| | Reacties (3)
shenmue.jpgEindelijk, Shenmue fans als ik hebben weer wat om over te dromen: een nieuwe release van Shenmue. Volgens een Zweets tijdschrift wordt een compilage van Shenmue 1 en 2 uitgebracht op de Nintendo Wii, met speciale Wii minigames. Zou het waar kunnen zijn?

Wie deel 1 en 2 heeft uitgespeeld of de game een beetje heeft gevolgd vanaf de zijlijn weet dat het shenmue verhaal nog lang niet af is. Meester Yu Suzuki, brein achter games als Virtua Fighter en Ferrari F355 chanllenge, bracht de filmische games in 1999 en 2001 uit op de dan bijna dode Dreamcast. Een reincarnatie enkele jaren later van deel 2 op de Xbox kon het grote publiek echter niet deren. Sins dien wachten de fans af en aan elk nieuw nieuwtje wordt dan ook krampachtig aan vastgehouden. Maar laten we de feiten eens bekijken: Shenmue online is er nooit gekomen, Shenmue 3 is er nog nooit gekomen. Komt er ooit een nieuwe Shenmue?

Als het gerucht klopt dan is dat een godswonder: Shenmue op de Wii. Helaas denk ik niet dat dit het geval zal zijn. De casual Wii gamer zit hier denk ik niet meer op te wachten en de hardcore kon de Xbox versie ook oppikken. Het is jammer maar een van de meest filmische games van het moment komt denk ik toch niet uit op de Wii. Het feit dat er slechts één tijdschrift ter wereld is die dit beweert zegt mij helaas al genoeg. Shenmue is dood, zonder dat Lan Di is opgepakt. Kunnen de fans ooit nog slapen?


3 reacties

Nick zei:

Shenmue: overrated! Heb ik altijd gevonden en zal ik altijd blijven vinden. Al snap ik wel dat anderen het gaaf kunnen vinden.

Trouwens.. moet wel gek ruiken daar in Zweten ;-) Komaan Teun, die fout heb je toch zelf wel gezien?

Mark zei:

Zelfs al vind je de game niet leuk, de soundtrack is geweldig. ^^

Daar houdt mijn ervaring met Shenmue ook op, trouwens.

Jelle zei:

Ja deel 1 en 2 waren naar mijn idee zeer goede spellen, hoop dan ook dat het gerucht waar is :P

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 19 mei 2008 12:24.

Tegen de hysterie was het vorige bericht op deze weblog.

Cor strip, Frisbee! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties