Eindelijk weer Wii points!

| | Reacties (1)
wii-points.jpgHet valt nog niet mee om een eenvoudige download-gamer te zijn bij Nintendo. Voor een setje nieuwe Wii points heb ik maarliefst 5 winkels moeten afstruinen. Microsoft points zijn er overal in overvloed maar bij Nintendo zijn ze schaars. Terwijl het me toch echt niet moeilijk lijkt kraskaarten te produceren! Eindelijk vond ik ze dan en kocht meteen maar 2 setjes. Lees verder en bekijk filmpjes van de games ik binnenkort ga downloaden met mijn nieuwe punten.

Strond Bad's Cool game for Attractive People (1000 points) 

Ik ben natuurlijk super cool en aantrekkelijk met mijn Wii points dus kan ik eindelijk Strong Bad's game spelen. Deze point-and-click adventure neemt de Wii en de game-industrie flink op de hak. Volgens de recensies is dit een heerlijk humoristisch spel en een ode aan het point-and-click genre. Echt een game voor mij dus, en alle andere coole aantrekkelijke mensen. Na deze game komen overigens nog 4 afleveringen maar gelukkig kun je voor slechts 10 euro het eerste deel van het spel proberen.

Space invaders: Get even (500 points)

Ook de nieuwe Space Invaders: get even komt in meerdere delen uit. Deze kosten echter slechts 500 punten per deel en het eerste deel komt in october in europa uit. Ook hiervan zijn de recensies lovend en ik ben erg benieuwd naar het resultaat. In het eerste deel zitten overigens slechts 2 levels en 1 eindbaas. Hopelijk is het die 5 euro waard maar als ik dit filmpje hieronder zo zie komt dat helemaal goed!


1 reacties

Mezelf13 zei:

Hier liggen ze nog wel in de winkel. Af en toe zijn ze uitverkocht.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 29 augustus 2008 12:26.

Vrouwelijke Guitar Hero! was het vorige bericht op deze weblog.

Strong Bad's Cool Game for Attractive People is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties