Bommetje in het weekend: Bomberman Blast

| | Reacties (6)

bomberman-blast.jpgEuropese Wii gamers zoals ik zijn dit weekend fijn verrast met Bomberman Blast. Eindelijk zijn wij eens eerder met een Wii titel, en dan nog wel deze knaller! Op fora over de hele wereld kijken Amerikanen jaloers naar ons. Maar, waar zijn alle online gamers?

Bomberman blast is de nieuwste telg van Hudson in de Bomberman serie. Veel aan de oorspronkelijke gameplay is niet veranderd, het is en blijft Bomberman. Gelukkig maar, want in de basis is de game ook geweldig. Voor iedereen die ooit plezier heeft gehad moet, net als ik, 1000 Wii points uitgeven en deze titel kopen. Hierbij mijn bevindingen.

  • Je kan online! Dat wist je natuurlijk al, maar we kunnen het eindelijk echt, met 8 man tegelijk. Tenminste, de mogelijkheid zit erin, want...
  • Niemand is online. Ik heb vandaag diverse keren geprobeert, maar telkens was er niemand om met me te spelen. Waar is iedereen? Met Mario Kart heb ik er namelijk geen problemen mee. Kom op mensen, online ermee!
  • Je kunt ook multiplayeren op een console. Reken je even mee: 4 Wii controllers en 4 Gamecube controllers betekend: met 8 tegelijk op een Wii!
  • Er zijn veel instelmogelijkheden, heel veel. Welke powerups, hoeveel spelers, grote of kleine kaart, meer dan 5 spelvarianten etc. etc. etc. Je zult veel pagina's aan instaellingen moeten doorworstellen wil je alle mogelijke varianten ontdekken.
  • Tegen computergestuurde tegenstanders spelen is niet zo heel leuk, dus oproep aan iedereen: kom online! (en laat even je wii friends code achter)

6 reacties

M zei:

Als ik van die ene screenshot mag uitgaan ziet het er nog al druk uit. Vooral met die maximale 8 spelers (op een grotere map wel, neem ik aan) lijkt het me nogal gauw chaotisch.
Overigens zou ik je graag mijn friend code geven, maar dan moet je me natuurlijk wel eerst een Wii betalen. ;) ('t Is dus maar hoe wanhopig je bent. =] )

Teun zei:

Je kunt natuurlijk ook gewoon met 4 spelers spelen, of 3, of 5, op een grote of kleine kaart, wat jij wilt.

Mark zei:

Niet toevallig een port-forwarding probleem? Ik heb verscheidene keren meegemaakt dat er echt niemand online was, maar tegenwoordig is dat toch haast ondenkbaar!

Mezelf13 zei:

Moet van de week eerst naar de shop voor zo'n point card. Dan ga ik deze downloaden. Eindelijk weer iets goed van Hudson!

Bernd zei:

Vet, ik wist dat je hem gewoon in de Wii Shop kon halen!! :D Moet ik dat maar eens doen, zitten er nu wel meer mensen online, en klopt het van dat 8 spelers tegelijk op 1 console ?? :o

Teun zei:

Jup, 8 spelers op 1 console. Moet je overigens wel 4 GameCube Controllers hebben en 4 Wii remotes!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 14 september 2008 20:35.

Kom bloggen bij GameCore! was het vorige bericht op deze weblog.

Mijn volgende spel: Banjo Kazooie Nuts and Bolts is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed