Een gevoelige jongen!

| | Reacties (2)
gevoelige_jongen.jpg

Iedere nieuwe Hollywood blockbuster gaat gepaard met een aansluitende videogame, waarin de gamer nog lang kan voort borduren op het verhaal van de film. Als geprezen filmheld beleef je de actie nog eens dunnetjes over. Toch staan deze games er vaak om bekend slechte gameplay af te leveren, woorden als: Afgeraffeld, eerloos en goedkoop vermaak vallen menig critici dan ook regelmatig in de mond. Maar waarom heb ik dan thuis; twee Lord of the Rings games, verschillende Spiderman titels, Indiana Jones, James bond, Fantastic Four, Star Wars, Harry Potter & Wall-E in de kast liggen? Juist, omdat ik een gevoelige jongen ben!

Na het zien van een film kan ik de inhoud niet loslaten, zo word ik gegrepen door de vele t.v. reclames en verheerlijkte trailers die de vele acties tonen die ik wil herleven. Zelfs al word de game door vrijwel iedere website afgezeken overweeg ik nog om hem te kopen, al is het alleen maar om de pakkende soundtrack. Ben ik nou de enige?

 

Dit patroon word overigens doorgezet in het sports genre, zo betrap ik mezelf er regelmatig op een nieuwe sportsgame aan te schaffen na aanleiding van een groot sport event. Zo kocht ik een kleine 2 jaar geleden een nieuwe Fifa titels tijdens het WK voetbal, en om eerlijk te zijn,  ik hou niet eens van voetbal! Zo moest ik me tijdens de Olympische spelen ook echt inhouden, Sega's verheerlijking van het event te weerstaan. Wat kan ik zeggen, ik ben een gevoelige jongen.

 

Maar de grootste ontwikkeling is nog wel het feit dat men nu ook films maakt gebaseerd op games, het truckje werkt dus aan beide zijden en ontwijken is niet mogelijk. Er rest deze gevoelige jongen dan ook nog maar 1 optie, Juist! Zich vermannen!

 

Getekend een mannelijke man!


2 reacties

Mark zei:

Wat, Sjors, is er mis met GoldenEye?! :O

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Sjors gepubliceerd op 16 september 2008 20:21.

Mijn volgende spel: Banjo Kazooie Nuts and Bolts was het vorige bericht op deze weblog.

Xbox prijs: laag of te laag? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties