GameCore Nieuwsoverzicht week 37

| | Reacties (1)
nieuwsoverzichtw37.jpgElke dag nieuws surfen om te kijken of er iets gebeurt? Daar heb je toch een mannetje voor! Precies, en om iedereen te dienen die niet een uur per dag de tijd heeft het internet nieuws te lezen hier een korte samenvatting.
  • De prijs van de instrumenten van Rock Band worden in prijs verlaagd. Het "Band in a Box" pakket wordt voor de PC, de Wii, PS3 en de Xbox 360 verlaagd naar 139 euro. Vergeet overigens niet dat dit exclusief spel is waarmee de prijs nog tegen de 200 euro aanligt. En dan heb je nog slechts 1 gitaar, nog geen koopje dus!
  • Microsoft sluit de deuren van Ensemble Studios die momenteel aan Halo Wars aan het werken zijn. Fans van RTS zullen misschien een traantje moeten laten want deze ontwikkellaar was ondermeer verantwoordelijk voor de Age of Empires serie.
  • Nog meer muziek-game nieuws, dit keer van het Guitar Hero front. Het nieuwe Metallica album ligt vandaag zowel in de winkels (op een ouderwetse ronde schijf) en in de Xbox live/PlayStation store. Een uniek moment in de game-muziek industrie.
  • Vandaag heeft Nintendo zijn online winkel geupdate met 3 nieuwe games. Meest interressant is Bomberman Blast. Deze kost 1000 punten en heeft online multiplayer opties en leaderboards. Cool. Tevens is ook een Spore demo voor de Nintendo DS te downloaden. Deze stelt helaas nogal teleur want meer als een monstertje maken is er niet bij in de demo.
  • Tot slot meer achtergrond over de Avatars voor op de Xbox 360. Volgens Rare zijn deze namelijk allang in ontwikkeling voor de Xbox 360, al langer dan de Wii bestaat. Helaas voor Rare was de Mii eigenlijk al in ontwikkeling voor de NES.

1 reacties

Mezelf13 zei:

Mijn PM al gelezen Teun?

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 12 september 2008 16:19.

Maak Smash bros na in Little Big Planet was het vorige bericht op deze weblog.

Kom bloggen bij GameCore! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties