GameCore nieuwsoverzicht week 38

| | Reacties (4)
nieuwsoverzichtw38.jpgVoor de derde keer op rij (helaas 'enkele dagen' te laat, maar dat kwam dit maal niet door mij), hier weer ons wekelijks nieuwsoverzicht. Er was behoorlijk veel te doen afgelopen week. Zo kwam RTL met GameVille op de proppen en kondigt Nintendo een persconferentie aan. Tevens is het de week van DJ Hero!
  • Activision komt met DJ Hero! Het zal een ritme spel worden waarin weer allerlei knoppen op het juiste moment moeten worden ingedrukt en aan schijven gedraait moet worden. Deze keer dus niet met de gitaar in de weer maar met een heuse draaitafel! DJ Hero is aangekondigd voor de Wii, 360 en Playstation 3.
  • RTL komt met een games programma waarin de casual gamer centraal staat: GameVille. In het programma komen bekende Nederlanders die samen met de presentatrice Corine Boon een spelletje spelen.
  • Nintendo heeft bekend gemaakt een persconferentie te geven op 2 oktober. Wat ze zullen aankondigen is nog onbekend. Niks nieuws dus eigenlijk, maar de geruchtenmolen komt wel weer op gang. Netjes Nintendo, een plaats in het nieuwsoverzicht verwerven zonder werkelijk nieuws te hebben!
  • Blue Dragon Plus krijgt een Europese releasedatum. Het spel zal in maart 2009 arriveren exclusief voor de Nintendo DS.
  • De onderhandelingen tussen Take-Two en EA zijn van de baan, Take-Two blijft dus zelfstandig. Direct nadat het nieuws bekend werd gemaakt zakten de aandelen van beide bedrijven weer in. Wie o wie kan ons dat uitleggen?
  • Blizzard maakt bekend dat de tweede uitbreiding van World Of Warcraft op 13 November uitkomt zowel in Amerika als in Europa. Hebben die mannen en vrouwen bij Blizzard nu nog niet genoeg inkomsten met die miljoenen betalende klanten?

4 reacties

Teun zei:

Netjes Roy, je eerste post (met een beetje dank aan mij). Ik beloof dat ik vrijdag mijn best doe om hem op tijd te plaatsen :)

Teun zei:

Overigens; Roy = Mezelf 13.

Mezelf13 zei:

Ook aan Teun complimenten, hij heeft immers de tekst aangepast, zodat ie leesbaar was :P. Als tips of kritiek hebt kun je dat op het forum (d.m.v. privéberichtje)doen.

Nick zei:

Leuk stukje Roy. Enne... Teun: zet die dingen gewoon op tijd klaar joh (geintje ;-))

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Roy gepubliceerd op 23 september 2008 10:14.

Een kijkje in de Japanse Arcade hallen, ditmaal WCCF! was het vorige bericht op deze weblog.

Een kijkje in de Japanse Arcade hallen, Street fighter 4 vs. Tekken 6! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed