GameCore Nieuwsoverzicht week 39

| | Reacties (3)
nieuwsoverzichtweek39.jpgHet is weer bijna weekend en dat kan maar één ding betekenen. Het wekelijkse nieuwsoverzicht op jullie favoriete site! Met deze week: Microsoft opent een nieuwe studio, Bungie komt met een aantal hints naar een nieuwe game en de eerste beelden van GTA: Chinatown Wars verschijnen.
  • Hoewel Microsoft vorige week nog Ensemble studios sloot komt Microsoft deze week met de nieuwste studio. Spawnpoint Studios. Zoals de naam van deze studio doet vermoeden bestaat het team uit een aantal mensen die ook mee hebben gewerkt aan Gears of War. Wat voor titels de studio gaat maken is nog niet bekend.
  • De eerste screenshots van GTA: Chinatown Wars zijn vrijgegeven, je kunt ze hier bekijken. GTA: Chinatown Wars verschijnt dit najaar exclusief voor de Nintendo DS.
  • Bungie (bekend van Halo) heeft afgelopen donderdag een tijdklok gestart op de site. Wat Bungie aangaat kondigen is onbekend. Wij gokken op Halo 4 of Halo DS of komen ze met een nieuwe franchise?
  • Call of Duty 6 krijgt mogelijk een Wii versie. Ontwikkelaar Infinity Ward is namelijk opzoek naar Wii-programmeurs. Maar eerst hopen we dat deel 5 ook een mooi deel worden. Bekijk daarom onze preview elders deze week!
  • Resident Evil Zero krijgt een remake op de Wii. Nadat eerder al de Nintendo GameCube een remake kreeg is nu de Wii aan de beurt. De besturing en de graphics zullen worden aangepast aan de huidige Wii normen. Dat wordt dus weer schudden! Wanneer de game gaat verschijnen is onbekend.

3 reacties

Hugo zei:

Na ongeveer een jaar deze site niet meer te bezoeken, dacht ik laat ik het maar weer eens doen.Nu ik dit zie denk ik: WOW gamecore is wel mooi geworden. Maar waar is newscore? Cheatcore? en waar zijn de members? ik ben een oud member en alles is weg? Komt deze optie weer terug of wordt het helemaal gebanned?

Mark zei:

Zo ongeveer een jaar geleden hebben we flink huisgehouden. GameCore is een weblog geworden, niet langer een website met recensies, nieuws etcetera. De oude site is hier nog te bezoeken. Voor het weblogmodel: een introductie.

Teun zei:

Toch mooi om te zien dat er nog oud members af en toe terug komen :) Blij om te zien dat 8 jaar werk iemand heeft geraakt!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Roy gepubliceerd op 26 september 2008 15:54.

Een kijkje in de Japanse Arcade hallen, Street fighter 4 vs. Tekken 6! was het vorige bericht op deze weblog.

Van start: GameCore Arcade is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed