GameCore Nieuwsoverzicht week 36

| | Reacties (0)
nieuwsoverzicht36.jpgEr is zoveel nieuws in de wereld van videogames, een normaal mens kan het al bijna niet meer bijhouden. Gelukkig is niet iedereen normaal en daarom vatten wij het nieuws voor je samen in een weekoverzicht. Deze week met nieuws over Viva Pinata 3, Banjo Kazooi: Nuts and Bolts, de PSP 3000 en Resident Evil 2 voor de Wii.
  • Op de website van C&C Red Alert is de originele game nu gratis te downloaden. Van de game zijn er inmiddels 25 miljoen verkocht en EA heeft er genoeg aan verdient om hem nu gratis aan te bieden. Tevens kun je op de website natuurlijk informatie vinden over deel 3 dat in ontwikkeling is.
  • Op internet verscheen afgelopen weekend een gerucht over een mogelijke remake van Resident Evil 2 voor de Nintendo Wii. Waarom niet meteen deel 1 en 3 ook na het succesvolle deel 4 voor de Wii?
  • Viva Pinata 3 staat volgens Rare niet in de planning. Binnenkort komt ook deel 2 uit in de serie voor de Xbox 360. Speciaal voor Nederland heeft Microsoft de prijs verhoogt van 39 naar 59 euro. Waarom? Omdat wij een Nederlandse taal optie in de game hebben zitten!
  • Ook de PSP 3000 (de nieuwe versie van de PlayStation Portable) kwam deze week in het nieuws. Zo komt de PSP 3000 in Nederland alleen in het zwart uit met een webcam. De batarijduur van de PSP 3000 wordt overigens niet verbeterd, deze blijft gelijk aan zijn oudere broer. Ook kondigde sony aan dat je binnenkort rechtstreeks de PlayStation Store kun tbedoeken via je PSP.
  • De downloadable content, die exclusief voor de Xbox 360 komt, komt naar alle waarschijnlijkheid eind november. Mooi in tij dvoor de gezellige kerst downloads?
  • Ook in November, maar dan van een hele andere orde, is Professor Layton. Deze professor komt met zijn vrolijke game naar de DS (al anderhalf jaar uit in Japan!) en wordt door Nintendo als must have voor iedereen in de markt gezet. Inclusief Touch Generation sticker natuurlijk!
  • Tot slot kunnen we nog melden dat EA, na de overnames van Suda51 en Mikami nog meer Japanse studio's wil overnemen. Als EA maar niet uit zijn voegen groeit!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 5 september 2008 10:16.

Nieuwe handheld op komst was het vorige bericht op deze weblog.

Next-Gen wordt ooit last gen... is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties