GameCore Shootout 5: Sicilian Edition

| | Reacties (6)
gcso5_tiny.jpg

De GameCore Shootout, het almachtige spel dat zich met enige regelmaat afspeelt in het domein van ons immer gezellige forum, is weer van start gegaan. Deelnemers en organisatie reizen ditmaal af naar het zonovergoten Sicilië, om elkaar als beginnende maffiosi te lijf te gaan. Vergaar roem en rijkdom, maar bovenal: blijf ademen. Meen je dat te kunnen? Doe mee!

Voor hen die niet bekend zijn met de Shootout, een korte toelichting. Forumleden strijden om de titel door elke ronde hun acties aan de host kenbaar te maken, in de hoop hun leven langer te rekken dan hun tegenstanders. Een fikse uitdaging, want de concurrentie is meedogenloos en moordend, met een subtiele voorkeur voor het laatste. Aan het eind van de ronde zal de organisator in geuren en kleuren en op humoristische wijze uit de doeken doen welk onraad zich de afgelopen dagen heeft voltrokken.

Om mee te doen is toegang tot het forum uiteraard een vereiste, dus mocht je nog geen lid zijn, dan is dit een uitstekend moment om dat te worden. In afwachting van uw nederlaag, verblijf ik.

Arrivederci,
Don Vito Mark

6 reacties

sjors zei:

Leuk gemoddeld dat plaatje, in Studio Max gedaan of met Maya misschien?

Teun zei:

Maakt niet uit sjors, schrijf je maar eens in!

Mark zei:

In Max natuurlijk, maar was jij niet van het vijandige kamp, de 2d'ers? ;)

Jelle zei:

Studio Max he, wat dacht je laat ik het eens wat interesanter maken, we pleuren er een 3d tekst in maken een beker van wat splines en hoppa klaar :P

ow en ik doe ook wel weer mee :P

Mark zei:

Nou, eigenlijk... is het een kwestie van een tafelkleedje maken met behulp van de cloth modifier, 3D-tekst toevoegen en laten aansluiten, een lathe op de spline van het wijnglas, spelen met brekingsindices en caustics, Smith & Wesson van het internet plukken (dank u, Google), materialen maken, lampen neerzetten en instellen, camera opzetten, jezelf door tal van menuutjes voor indirecte belichting en fotonen worstelen, half uurtje renderen, met fotosoep eroverheen voor een lichte blur en wat gekloot met levels en hoppa, klaar. =]

Teun zei:

Jelle, je moet je dan wel even registreren op het forum he!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Mark gepubliceerd op 30 september 2008 22:04.

Call of Duty: World at War was het vorige bericht op deze weblog.

Nieuwe Nintendo DS morgen aangekondigd? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed