Mijn volgende spel: Banjo Kazooie Nuts and Bolts

| | Reacties (1)
banjokazooie.jpgMijn Xbox 360 staat geen stof te verzamelen. Nee, mijn Xbox 360 wordt nog vaak gebruikt, als DVD speler dan wel. Games spelen doe ik al lang niet meer op de witte doos. Toch staat er een game aan te komen die ik echt moet hebben: Banjo Kazooie Boutjes en Moertjes (jawel, een volledig Nederlandse titel).

Banjo Kazooie heeft een goede smaak bij me achter gelaten. Op de Nintendo 64 was dit mijn favoriete platform game. Misschien wel beste game... Hoe dan ook, ik wacht met spanning af op wat Rare doet met het genre platform. Zoals je misschien wel weet, wordt Nuts and Bolts een game waarbij je zelf voertuigen kunt maken van voorwerpen die je vind tijdens het platform spel. Dat maakt het dus leuk om voorwerpen te verzamelen! Tevens ziet het bouwen er ook goed en uitgebreid uit zodat dit mijn titel wordt van 2008. Hopelijk denken andere gamers er net zo over want als dit weer zo'n fiasco wordt als de andere Xbox Rare games heeft Rare geen geweldig vooruitzicht.

 


1 reacties

Mezelf13 zei:

Het leek me toch meer een titel op de Nintendo Wii. Dan had ik hem wel gekocht.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 15 september 2008 19:38.

Bommetje in het weekend: Bomberman Blast was het vorige bericht op deze weblog.

Een gevoelige jongen! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties