Van start: GameCore Arcade

| | Reacties (5)
gamecorearcade.jpgOnline webgames worden steeds groter, professioneler en leuker. Flash heeft vele mogelijkheden en met Shockwave kunnen al mooie 3D games gemaakt worden. Tijd voor GameCore om hiermee iets te doen. En dat doen we nu! Welkom op GameCore Arcade!

GameCore Arcade is een nieuwe website met gratis online spelletjes. Die zijn er natuurlijk al, dus waarom nog een spelletjes site? Hier zijn vier redennen:

  • GameCore is gespecialiseerd in games. Wij spelen en beoordelen al jaren videogames, dus een nieuwe vorm van gamen moeten wij ook beoordelen. Daarom zul je hier op GameCore Weblog regelmatig beoordelingen van spelletjes vinden op GameCore Arcade.
  • De huidige spelletjes sites vinden wij onoverzichtelijk. Veel games werken niet en er is geen goede controle op de inhoud. Sommige games werken niet, andere games zijn het waard om te spelen. Op GameCore Arcade worden de games overzichtelijk gepresenteerd en kunnen gebruikers een score geven aan de games zodat de beste boven komen drijven.
  • Wij spelen alle spelletjes zelf. We houden van spelletjes en we spelen alle games dan ook zelf voordat we ze op de site plaatsen. Dan weten we zeker dat er geen rampzalige projecten tussen zitten. Samen met het score systeem zorgt dit ervoor dat je vooral leuke spelletjes speelt.
  • Wij zijn Nederlandstalig. Vele andere sites waar je spelletjes kunt spelen zijn engelstalig. GameCore Arcade geeft voor elk spel een korte uitleg in het Nederlands.

Heb je voortaan zin in een kort en simpel spelletje? Ga dan naar www.gamecore.nl/arcade!

 


5 reacties

Mezelf13 zei:

HEEL erg vet! Hopelijk levert het veel bezoekers op.

M zei:

Komen er ook nog highscores te staan? Nou heb ik alleen nog maar een spelletje Space Invaders gedaan, dus misschien heb ik er wel overheen gekeken.

Mark zei:

Dat zou wel ernstig tof zijn, maar ik denk het niet. De spellen worden extern gehost, dus het is bijzonder lastig om daar high scores van op te halen. Dat zou jij toch moeten weten. ;)

Nick zei:

Ontzettend baggere ontwikkeling dit. Nu ga ik de hele tijd Blackjack zitten spelen in plaats van werken ;-).

Teun zei:

Haha, ik ben blij dat iedereen er zo gelukkig mee is! En Nicky, moet ik je misschien op de ban list zetten met de melding: "Ga eens werken jong!"

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 29 september 2008 17:41.

GameCore Nieuwsoverzicht week 39 was het vorige bericht op deze weblog.

Call of Duty: World at War is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed