GameCore Nieuwsoverzicht week 40

| | Reacties (2)
nieuwsoverzichtweek40.jpgEn daar is ie weer, het nieuwsoverzicht van week 40 alweer. Dit keer natuurlijk veel Nintendo nieuws vanuit de persconferenties in Japan en Amerika. Bovendien begint de Tokio Game Show alweer bijna, dus maak je maar weer op voor een nieuw overzicht.
  • Ten eerste was er deze week de aankondiging van de Nintendo DSi, een nieuwe versie van de Nintendo DS. Dit maal heeft hij een ingebouwde camera, SD kaart slot, is enkele milimeters dunner, ingebouwde web browser en foto edit software. Slecht nieuws: het GBA slot zit er niet meer op. Dat betekend dus ook geen Guitar Hero: On Tour voor de DSi.
  • Voor de Nintendo DS (en DSi dus) zal ook de veelgeprezen Mario & Luigi RPG komen. Hierin zal ook Bowser waarschijnlijk speelbaar zijn.
  • Nintendo kondigd tevens een nieuwe Punch Out game aan voor de Wii. Deze incarnatie van het oude SNES spel zal gemaakt worden voor de hard core gamers. Iets zoals Boxing uit Wii sports wordt echter verwacht.
  • Nog een laatste Wii aankondiging: sommige GameCube games worden opnieuw uitgegeven voor de Nintendo Wii. Onder het label "Let's play on Wii" worden oude GameCube titels in een Wii jasje gestoken. Een van de eerste titels zal Pikmin zijn.
  • De PlayStation Store is geupdate. Er staan nu demo's klaar voor Bioshock en PES 2009. Tevens is er extra content voor Rockband en Fifa 2009 te downloaden en zijn er nieuwe wallpapers beschikbaar.
  • Ook Xbox Live Arcade kreeg een nieuwe titel erbij: Mega Man 9. Na de Nintendo Wii en de PlayStation store is het nu ook mogelijk Mega Man 9, de nieuwe/retro game, te spelen.
  • De Tokio Game Show staat voor de Deur en Sony heeft alvast een lijstje online gezet met speelbare games. Hieronder zitten in ieder geval: Street Fighter 4, Resident Evil 5, PlayStation Home, Motorstorm Pacific Drift, Little Big Planet (allen voor PS3) en Loco Roco 2, Kingdom Hearts : Birth by Sleep en Dynasty Warriors Multi Raid (allen PSP).

2 reacties

Mezelf13 zei:

Ik heb dit keer helaas veel nieuws overgeslagen. Sorry daarvoor, gelukkig heeft teun het aangepast! Volgende week zal beter zijn. (had dit keer nogal weinig tijd).

old member Hugo zei:

Ook Patapon 2 en nog veel meer toppers voor Sony.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 3 oktober 2008 17:09.

Nintendo Persconferentie: de nieuwe Nintendo DS is hier! was het vorige bericht op deze weblog.

GameCore Arcade: Canyon Defense is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties