GameCore Nieuwsoverzicht week 41

| | Reacties (1)
nieuwsoverzichtw41.jpgTerwijl de gewone wereld in rep en roer is van de kredit crissis, grijpen veel gamers terug naar hun console. Echt leuk is het niet om tegenwoordig nog je TV aan te zetten. Kortom: kijk geen nieuws meer maar speel spelletjes op je TV (of beeldscherm). Slechts een keer per week is er nieuws waar je heel even je controller voor aan de kant kunt leggen: het GameCore nieuwsoverzicht met geen kreditcrisis nieuws maar wel nieuw artwork van Time Splitters 4 en nieuws over Spore, Junkie XL, Xbox 360 en meer!
  • Spore krijgt misschien een update op 18 november. Volgens Amazon komt er een nieuwe pack 'Cute & Creepy Parts Pack' aan. De naam doet vermoeden dat er nieuwe onderdelen in het pack zullen zitten. De prijs is nog niet bekend.
  • Time Splitters 4 heeft nieuw artwork gekregen. Zie hieronder de zieke dame met kettingzaag:

 

timesplitters4art.jpg

 

  • Als Nederlander zijn we natuurlijk hardstikke trots op Junkie XL. Hij deed de muziek voor werkelijk honderden games en reclames. Ook voor Mirror's Edge, het first person ren en spring spel, zal hij een remix maken. Deze toch al goede game wordt met de dag aantrekkelijker!
  • Fijn nieuws voor sinterklaas: Animal Crossing, inclusief Wii speak, komt op 5 december uit in Europa. In die schoen ermee!
  • Microsoft heeft ook een goede week achter de rug. De prijsdaling heeft in Europa een stijging van 62% van verkopen opgebracht. Ook in Japan gaat het steeds beter, jaarlijks verkoopt de console daar 5 keer beter als het voorgaande jaar. Nu klinkt dat veel, maar 5 keer niks is natuurlijk nog steeds niks. Volgend jaar hoopt Microsoft 1 miljard omzet uit Japan te halen. We zullen zien.
  • Nog een laatste berichtje voor de Xbox 360 fans: Tekken 6 komt ook naar de Microsoft console! Voor het eerst komt een Tekken game uit op een niet Sony platform.

1 reacties

Teun zei:

Vette nieuwe artwork!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 10 oktober 2008 13:09.

GameCore Arcade: Cat Noir was het vorige bericht op deze weblog.

GameCore Arcade: Crimson Room is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties