GameCore Nieuwsoverzicht week 42

| | Reacties (2)

nieuwsoverzichtweek42.jpgDeze week was er veel nieuws over de Xbox 360. Gratis extra geheugen en Metal Gear Solid. Gelukkig was er ook nieuws over PlayStation en Nintendo. Bekijk daarom de belangrijkste berichten van de afgelopen week hier en je bent weer helemaal up-do-date.

  • Microsoft wil in de toekomst hun Xbox 360 firmware wat minder vaak gaan updaten. Nu is het nog in de lente en herfst updatetijd. Dit moet alleen herfst worden. Microsoft zegt dat ze meer tijd willen besteden om echt een toegevoegde waarde te geven aan Xbox 360 bezitters en uitgebreider willen testen of alle mogelijke hardware configuraties.
  • Sony zei afgelopen week dat de huidige PlayStation 3 prijs goed is. Zo'n 400 euro moeten Europeanen ervoor neerleggen. Vergeleken met de Xbox 360 is dat inmiddels veel geld, maar dat is volgens Sony appels met peren vergelijken want de PlayStation heeft natuurlijk BluRay.
  • Hoe netjes: Microsoft bied gratis extra opslag voor Core en Arcade eigenaren! En ik ben er zo een! Hier kun je als mede-core-eigenaar een gratis geheugenkaart krijgen of tegen een kleine betaling een tweedehands HDD. Dit alles om ervoor te zorgen dat iedereen de nieuwe update van Microsoft kan downloaden van 128 Mb op 19 november.
  • Zou Metal Gear Solid 4 dan toch op de Xbox 360 gaan uitkomen? Een woordvoerder van Konami kwam deze week wel met een hele opvallende uitspraak: ze zijn aan het kijken naar de mogelijkheden. En Microsoft: de Xbox 360 kan Metal Gear Solid gemakkelijk aan! We zullen zien!
  • Wii music komt er bijna aan en de speelbare nummers vliegen ons daarom om de oren. De volgende nummers zijn o.a. te spelen: Material Girl van Madonna, September van Earth, Wind & Fire, The Loco-Motion van Little Eva, Every Breath You Take van Sting en Jingle Bell Rock. Wie veel Bongo nummers in het lijstje ziet: dat klopt. Nintendo zal nog wel de rechten van die nummer hebben. Nu hopen dat "the Impression that I get"er ook in zit.
  • En dan het laatste bericht: Little Big Planet komt uit op 31 Oktober! Woehoe!

2 reacties

M zei:

Om maar geen heiligschennis te hoeven plegen door op andere game-sites te gaan zoeken: op welke platforms komt LBP eigenlijk uit?

Mezelf13 zei:

Alleen op de Playstation 3, er zijn nog wel geruchten voor een PSP versie, maar daar is niks over bekend gemaakt.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 18 oktober 2008 11:20.

Appel voor gamers? was het vorige bericht op deze weblog.

Little Big Planet: nog maar 2 weken is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties