GameCore Nieuwsoverzicht week 43

| | Reacties (3)
nieuwsoverzichtw43.jpgEn jawel, op tijd dit maal en weer zonder hulp van ene Mezelf13: het GameCore nieuwsoverzicht week 43. Deze week met nieuws over Bungie en de PSP 3000. Tevens werd er deze week ook een virtuele diefstal veroordeeld en hebben we belangrijk E3 nieuws: het wordt weer massaal met meer mensen en misschien wel met meer herrie en babes! Kijk dus snel verder!
  • Bungie, de onafhankelijke studio die onder de Microsoft vlag opereert, verklaard dat na Halo 3 Recon (echt, echt, echt! de laatste officiele Halo titel van Bungie) er games zullen uitkomen die niet per see door Microsoft hoeven te worden uitgegeven. Bungie games op de PlayStation 3 dan maar? Toch geeft het bedrijf wel aan tevreden te zijn met de Xbox en met name Xbox Live.
  • In Amerika vergeet 2K games de activeringscode voor NBA 2k9 bij te voegen. Honderden mensen konden dus niet genieten van hun aanschaf. De oplossing: een patch waarmee de code niet nodig is. En daar gaat de toch niet zo goede beveiligingsmethode...
  • 2 tieners worden deze week veroordeeld door de rechtbank een Leeuwarden. De twee jongens zette aan andere, 13 jarige, jongen met messen onder druk om virtuele items in het spel RuneScape aan heb te geven. Ik zou zeggen: ga het spel toch gewoon spelen!
  • De PSP 3000, de nieuwe slankere PlayStation Protable van sony heeft wat problemen met de beeldweergave. Sony heeft besloten om het probleem niet op te lossen. "Een software patch kan een hardware probleem niet oplossen". Hoe groot het probleem is kunnen we pas zeggen als we de beelden naast elkaar kunnen houden. Even testen in de winkel dus voordat je hem gaat aanschaffen.
  • Groot nieuws: de E3 wordt weer de E3! Sins 2007 is de E3 beurs helemaal veranderd. De verschillen: 2006: booth babes (sommige zonder slipje!), veel herrie, 60.000 bezoekers; 2008: geen babes, geen herrie, enkele duizende bezoekers. De organisatie wil weer grotere stands gaan toestaan en wil het mogelijk maken dat elke idioot met weblog (joepie!) er weer bij kan zijn!
  • Tot slot zijn er vandaag weer 3 nieuwe Wii games bijgekomen in de virtuele Nintendo winkel. Dit zijn: Home Sweet Home (interieurontwerp / puzzelspel), The Incredible Maze (puzzelspel) en Tetris Party (puzzelspel). Prijzen varieren van 500 tot 1200 punten.

3 reacties

Mezelf13 zei:

Leuk dat je mijn naam even noemt. Je denkt toch niet echt dat ik nog ga schrijven? Na afgeblaft door jou te worden? en dat jij dingen op je eigen naam zet die van mij afkomstig zijn. Fatsoen kende je helaas niet. Echt jammer, het leek me leuk om hier te schrijven. Maar goed, in ieder geval wordt ik op Wikipedia goed gewaardeerd! Nog veel succes met de site hoor!

teun zei:

De laatste keer dat ik iets van jou heb gehoord was op 3 oktober. Toen zei je dit:

"Ik heb dit keer helaas veel nieuws overgeslagen. Sorry daarvoor, gelukkig heeft teun het aangepast! Volgende week zal beter zijn. (had dit keer nogal weinig tijd)."

Sins dien heb ik niks meer van je gehoord. Ik dacht dus inderdaad dat je nog wel iets wilde schrijven. Ik heb je daarbij ook altijd geholpen.

En hier heb je mooi bij elkaar staan wat je geschreven hebt. Onder je eigen naam (Roy):
http://www.gamecore.nl/weblog/roy/2008/09/

Nick Kivits zei:

Mmm, niet erg handig om dit zo in het openbaar uit te vechten jongens. Komt niet erg professioneel over.
PS: Teun? Eindredacteurtje inhuren? Dat doe ik tegenwoordig ook ;-)

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 24 oktober 2008 15:28.

GameCore Arcade: Metro Siberia was het vorige bericht op deze weblog.

Killzone 2 Trailer is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed