17 februari: GTA4 content downloaden

| | Reacties (1)
gta4.jpgVanaf 14 februari 2009 is ie dan eindelijk! De reden waarom je Grand Theft Auto 4 voor je Xbox 360 kocht en niet voor de PlayStation 3. Of tenminste, dat is wat Microsoft hoopte. Hoe dan ook, met valentijnsdag mag je jezelf trakteren op een nieuw stukje verhaal, te downloaden via Xbox Live!

Grand Theft Auto 4 is een van de succesvolste games van het afgelopen jaar. Zelfs in Japan scoorde de game in de eerste week beter dan Little Big Planet! De grote vraag was natuurlijk: kocht je de game op de Xbox 360 of PlayStation 3. Microsoft sloot een deal met Rockstar en gaf aan dat er exclusieve content eraan zat te komen voor Xbox 360 gebruikers. En zie hier, het komt eraan.

gta4billboard.jpg

Dat Grand Theft auto een grote hype heeft aangewakkerd (zie foto) en mede daardoor goed heeft gesoord bij het publiek zal niemand ontgaan zijn. Voor degene die allang klaar zijn met het verhaal maar nog lang niet op het spel komt er Lost and Damned, een uitbreiding die via Xbox Live te downloaden is. In Lost and Damned speel je Johnny Lebitz, een nieuw personage met een hele andere kijk op de wereld dan Niko Bellic. Hoe dat precies zal uitpakken weten we nog niet. Wel duidelijk is dat dit weer voor ruim 10 uur extra speeltijd zal zorgen.

Wat het pack precies zal gaat kosten is onduidelijk, maar een schatting van rond de 1500 tot 2000 punten zou goed kunnen.


1 reacties

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 21 november 2008 9:16.

GameCore Arcade: Loco Roco 2 was het vorige bericht op deze weblog.

Xbox 360 verslaat PS3 en PS3 verslaat Xbox 360 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties