Gamebom barst!

| | Reacties (2)
gearsofwar2.jpgLiefhebbers van games zitten goed deze week. Wereldwijd vallen de games letterlijk uit de hemel. Denk aan de Xbox 360 topper Gears of War 2, Sony's Little Big Planet of Professor Layton and the Curious Village voor de Nintendo DS. Wij nemen de aankomende games voor je onder de loop zodat jij kan beslissen naar wie je zuur verdiende geld gaat.

Little Big Planet

littlebigplanetscreen.jpg

De hoogste verwachtingen hebben we natuurlijk van Little Big Planet voor de PlayStation 3. De game behoeft natuurlijk niet veel uitleg meer, maar voor degene die onder een rots hebben geleefd: In Little Big Planet kun je eigen levels (of zelfs complete games) maken en die verspreiden. Vrijwel alles is mogelijk en we zijn bijzonder benieuwd wat dit gaat betekennen voor de gameindustrie in zijn algemeenheid!

Professor Layton and the Curious Village

curiousvillage.jpg

Ook Nintendo doet mee aan de gamebom blast met Professor Layton and the Curious Village. Deze adventure game is al een grote hit in Amerika en Japan en zit vol met Brain Training games en puzzels. Sins lange tijd hebben we weer iets om over te juichen op de mooie Nintendo DS. Naast deze game brengt Nintendo ook Trauma Center: new Blood uit voor de Nintendo Wii.

Tom Clancy’s EndWar

tomclancyendwar.jpg

In het nieuwste deel van de Tom Clancy reeks speeld de strijd zich af in de derde wereldoorlog tussen Amerika, Europa en Rusland. Op de Xbox 360 en PlayStation 3 is het de bedoeling om via stemcommando's orders te geven aan je teamgenoten. Dit lijkt ons een erg spannens aspect en we zijn benieuwd hoe het gaat werken.

Gears of War 2

gears2.jpg

Het vervolg van de Xbox 360 topper Gears of War 2 wordt nog grootser, nog gewelddadiger en nog meeslepender! Het bloed, de kettingzagen en de spanning wachten op je dus maak je borst maar nat voor Epic's nieuwste Xbox 360 game!

Motor Storm: Pacific Drift

motorstormpasific.jpg

Motor Storm Pacific Drift is een game die er eigenlijk al had moeten zijn. Bij de release van de PlayStation 3 gooide MotorStorm hoge oogen maar de suffe omgevingen strooide roet in het eten. Deze nieuwste game ziet er net zo goed uit alleen dan met een veel gavere setting: de jungle! Dus zet je motor of quad maar even aan de kant, want voor deze game heb je alleen een PS3 controller nodig!

2 reacties

Nick zei:

Een enorme najaarssplash inderdaad. Misschien wat vroeg om het al kersttoppers te noemen, al worden veel van deze games natuurlijk met kerst cadeau gedaan. Persoonlijk verwacht ik dat Little Big Planet enorm gaat tegenvallen. Het komt op mij een beetje over als een gadget: leuk in het begin, maar na een tijdje snel niet leuk meer. Gaaf dat het vooral draait om eigen werelden bouwen, maar ik denk dat de gemiddelde gamer daar gewoon niet creatief genoeg voor is.
Zelf zit ik te wachten tot morgen Smackdown vs Raw 2009 door de brievenbus kleppert. Geen wereldveranderende game, maar voor een wrestlingfreak zeker smullen!

Teun zei:

Een najaarssplash inderdaad, alleen het aparte is dat al deze topgames in een paar dagen na elkaar uitkomen. Ik zou zeggen dat kerst games toch wel een maandje hadden kunnen wachten niet?

Maar het feit dat de gemiddelde gamer niet creatief genoeg is voor Little Big Planet maakt niet zoveel uit. Er hoeven er maar enkele te zijn die werkelijk topgames (eeeh, levels) maken voor dit spel om het succesvol te laten zijn.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 5 november 2008 16:12.

Mirror's Edge: de nieuwe werkelijkheid was het vorige bericht op deze weblog.

Japanse gamecharts: GTA 4 beter dan Little Big Planet is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties