Nieuwe Wii game van de makers van REZ

| | Reacties (1)

rezhd.jpg

De grote man achter Rez, Tetsuya Mizuguchi, komt met zijn bedrijf Q Entertainment met een nieuwe Wii game. Het zou gaan om een muziekgame, een genre waar hij populair in werd door niche toppers zoals Rez, Lumines en Space Chanel 5. Tevens komt er ook een bundel uit voor de Xbox 360 met daarin Xbox Live Arcade toppers zoals Rez HD, Lumines Live en Every Extend Extra Extreme. Hoera!

We beginnen bij de nieuwe Wii titel QJ. Deze titel is door Q Entertainment in ontwikkeling. Tetsuya Mizuguchi kan helaas nog geen verdere details weg geven dan dat het een muziek game wordt in de lijn van zijn voorgaande games. En dat is voor ons al genoeg om ernaar uit te kijken.

Ben je nog niet zo bekend met de typisch Japanse games van Tetsuya Mizuguchi, dan komt er binnenkort voor rond de 30 euro Q3 uit, een verzameling van Rez HD, Lumines Live en Every Extend Extra Extreme met alle extra's en add-on's die op Xbox Live te downloaden zijn.

Misschien dat de eerste twee titels enigzins bekend in de oren klikken, maar van Every Extend Extra Extreme hebben vele nog niks van gehoord. Erg jammer. Dus daarom hier alvast een mooie screen. Fans weten wel genoeg denk ik!

everye.jpg


1 reacties

Nick Kivits zei:

Fans misschien wel, maar niet-fans zullen ook wel willen weten wat voor game het is. Beetje meer uitleg is daarom niet verkeerd.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 3 december 2008 14:05.

Geen woord teveel: Altered Beast (Sega Megadrive) was het vorige bericht op deze weblog.

Xbox Avatars: wel updates, minder succesvol is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties