PlayStation Home Beta: gemengde reacties

| | Reacties (0)
pshome.jpg
De PlayStation Home Beta (een test versie van de nieuwste Sony 'game') heeft verschillende reacties teweeg gebracht. Aan de ene kant heb je de fanatieke fans, zoals je die hierboven ziet dansen, en aan de andere kant de mensen die meer hadden verwacht. Ook de pers en de industrie zelf lijkt wel een mening klaar te hebben. Of Home nu echt de doorbraak van Sony is weten we nog niet, maar spraakmakend is het tot nu toe in ieder geval wel.

In PlayStation Home draait het eigenlijk om sociale contacten te maken en te onderhouden. Een beetje zoals Second Life dus, maar die hype is geheel overgewaaid. Vanuit PlayStation Home kun je dan met de mensen een spelletje spelen, chatten of een filmpje bekijken.

De industrie pikt Home ook op, net als dat destijds gebeurde met Second Life. Red Bull is het eerste merk dat herkenbaar terug wil komen in de game. Het feit dat een merk als Red Bull geloofd in het Home concept geeft in ieder geval hoop.

Ook Atari baas, Phil Harrison (jawel, de voormalig Sony Computer entertainment topman), is lovend over Home, maar gezien zijn vorige functie binnen Sony moet hij zo ongeveer wel positief zijn.

Dan de bloggers. Bashers blogger Nicolas is niet te spreken over Home. Zijn oordeel is dan ook duidelijk: Saai en Nutteloos. De PlayStation community is echter minder sceptisch en men lijkt zich erg te vermaken. Ook op PlayStation Only zijn de reacties erg positief.

Met al deze gemengde reacties is het dus simpelweg afwachten. Wachten tot Home daadwerkelijk in de virtuele schappen ligt.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 5 december 2008 16:09.

Xbox Avatars: wel updates, minder succesvol was het vorige bericht op deze weblog.

Spore het vaakst gedownload in 2008 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties