PlayStation Home release

| | Reacties (4)
homeindex.jpg
Vandaag staat PlayStation Home gepland. Dat betekend dat je de 'game' gratis kunt downloaden. Ook is bekend dat Red Bull sponsoring verleent aan PlayStation Home. En jawel, we kunnen Air Racen dankzij Red Bull! Maar er zit meer reclame in PlayStation home.

Om een product als PlayStation Home rendabel te maken moest er wel reclame in komen, dat was wel duidelijk. Sony werkte ongeveer 2 jaar aan dit product en dat geld zien ze alleen terug middels advertentie inkomsten. Ook zal er in Home daadwerkelijk van je credit card worden afgeschreven als je zaken koopt. Zo kost een virtuele broek van Diesel zo'n 1,50 Euro.

homedisel.jpg

Dus tja, wat moeten we ermee? Voor een minigame als de Red Bull Air race wil ik best een paar centen voor neerleggen, maar voor een virtuele broek? Als iemand vandaag zijn ervaring met Home wil delen, dan kan dat hieronder.

4 reacties

Hufter zei:

Ik zie 't nog niet op PN,...het zou toch vanavond gereleased worden?

Nick Kivits zei:

Heb het eergisteren gedownload en het stelt echt heel weinig voor. Naast de reclame-uitingen die Teun al noemt, zijn er nog veel meer. Overal wordt reclame voor de film Watchmen geladen, en om nog maar niet te spreken van de enorme reclame-uitingen voor de PSP.

Teunvl zei:

Maar hoe zit het met de Red Bull Air race? Is dat wat?

Nick Kivits zei:

Die wil maar niet laden... En zelfs al zou die supervet zijn, dan kan dat spelletje in zijn eentje Home natuurlijk niet redden.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 11 december 2008 11:35.

Halo wars op 27 februari was het vorige bericht op deze weblog.

PlayStation 3: een zinkend schip? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed