Gamecore Arcade: Patapon 2: Art of War

| | Reacties (0)
patapon2.jpg
Wie kent er het spel Patapon 2: Art of War voor de PlayStation Portable niet? Een veelbesproken, typisch Japans muziekspelletje. Het druk-op-de-goede-knop-op-het-juiste-moment systeem is weer van stal gehaald maar het resultaat is leuk. Op de PlayStation Portable, maar ook gratis in je browser!

Patapon 2: Art of War is een uitermate goed concept om online te spelen: het vraagt niet veel van je processor, is leuk om even kort te spelen en het is net een beetje unieker dan de meeste andere games. Spelen doe je met slechts 2 knoppen: links en rechts; Pata en Pon. Met deze twee knoppen kun je je leger commando's geven zoals loop (Pata, Pata, Pata, Pon) of val aan (Pon, Pon, Pata, Pon). Dit doe je door op de juiste knop te drukken binne het ritme van de bass drum.

Patapon 2: Art of War is een erg uitgebreide versie, dus kunnen potenciele PSP bezitters uitgebreid kijken of dit spel iets voor hun is. Een nieuwe strategie van Sony, die het eerder deed met een flash versie van Locoroco 2. Maar waar ze faalde om het LocoRoco gevoel naar de PC te krijgen, lukt dat ze met Patapon 2 wel erg goed. Speel het spel eens en je zult zien: Patapon is cool!

Speel nu Patapon 2: Art of War


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 11 maart 2009 15:37.

Nintendo Wii doet het slechter dan Xbox 360 in Japan was het vorige bericht op deze weblog.

Gamer Shirts: zijn ze hip of niet? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties