Killzone 2: ruim 1.000.000 keer verkocht

| | Reacties (0)
killzoneindex.jpg
Sony heeft laten weten dat Killzone 2, van het Nederlandse Guerilla Games, meer dan 1 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Een mooi aantal dat zeker nog wel zal groeien. Nu zijn er natuurlijk ook tegenberichten te horen. Want, zo vragen gamers/Xbox 360 fans zich af, hoeveel zou Killzone 2 verkocht hebben op de Xbox 360?

Hoe is het toch mogelijk dat dit soort berichten telkens weer de kop op duiken. Volgens n4g.com zou Killzone 2 ruim 4 miljoen keer verkocht zijn als hij op de Xbox 360 uit zou komen. Een fijne steek naar de PlayStation 3 fans, die het momenteel al niet zo fijn hebben met allerlei vreemde berichten. Halo 3 verkocht immers ongeveer 1 miljoen games in de eerste 24 uur, in Amerika! Het verschil zit um in de marketing. Microsoft zou een veel grotere hype gemaakt hebben van Killzone dan Sony heeft gedaan.

Hoe het ook is, Killzone 2 is alleen verkrijgbaar op de PlayStation 3 en zal dat ook blijven. Heb je hem nog niet aangeschaft, kijk dan nog eens naar de reviews. Het is een prachtig spel!


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 19 april 2009 11:50.

Spellenruilen, een goed idee? was het vorige bericht op deze weblog.

Virtuele 3D ervaring in je kamer! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties