Spellenruilen, een goed idee?

| | Reacties (0)

 

spellenruilen.jpg
Games zijn duur, zoveel is wel duidelijk. Ondanks het feit dat sommige spellen voor bijvoorbeeld de Nintendo systemen langzaamaan goedkoper zijn geworden, blijft een game al snel een investering van 50 tot 70 euro. Veel geld, zeker omdat sommige gamers het met een beetje zakgeld moeten doen. En als je dan een spel van 65 euro hebt gekocht en je bent er 2 maanden later op uitgekeken, dan levert het spel op marktplaats vaak nog maar 10 of 20 euro op. Hoe kun je als gamer je hier in hemelsnaam tegenop boksen? Spellenruilen.net heeft de oplossing.

Spellenruilen.net is een nieuw concept voor gamers met een kleine portemonnee. Bied een spel aan en geef aan wat je ervoor terug wilt. Stel niet te hoge eisen, want dan gaat er natuurlijk niemand op in. Ik heb bijvoorbeeld nog een exemplaar van SSX Blur liggen, vrijwel nooit gespeeld. Als iemand deze wil ruilen tegen een rail shooter of excite truck, dan maakt mij dat gelukkig. SSX speel ik toch niet, dus ik heb niks te verliezen!

Het mogelijke succes hangt af van het aantal gebruikers. Momenteel staan er slechts een kleine 20 games op, maar als dit meer zou worden, dan kan deze site uitgroeien tot een een heel handige ruilplaats. Zet je overtollige games dus nu op spellenruilen.net.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 5 april 2009 12:38.

OnLive: Wii, Xbox en PS3 overbodig? was het vorige bericht op deze weblog.

Killzone 2: ruim 1.000.000 keer verkocht is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties