Dark Orbit: Uridium tekort

| | Reacties (83)

darkorbitindex2.jpg

Ik vlieg inmiddels al enkele dagen rond in Dark Orbit. Ik ben overigens ook een zuinige jongen: ik geef nooit meer uit dan nodig. Toch zit ik nu, slechts enkele dagen in Dark Orbit, met een groot probleem: ik heb geen Uridium meer. En met +1 Uridium bij het vernietigen van een Streuner of 20+ Uridium bij het behalen van een half uur durende quest kun je die 500 Uridium die je nodig hebt als je wordt afgeknalt echt niet blijven betalen.

De oplettende lezers hebben het antuurlijk al gezien: ik heb een nieuw spaceship gekocht. Hij lijkt als twee druppels water op de Streuners, maar ik win het altijd van ze. Waar ik het niet van win zijn de andere spelers. Deze blijven me afschieten, en een pas startende speler heeft natuurlijk nog geen goed schild of krachtige tegenaanval. Kortom, 2 tot 3 schoten en ik ben dood. Nu was dat met mijn oude, rode schip niet zo erg. Die kom men gratis repareren. Deze kost echter 500 Uridium per keer en dus ben ik hem nu alweer kwijt.

Gefrustreerd natuurlijk stap ik weer in het kleine rode vliegtuigje. Credits zijn gemakkelijk te halen, je hebt er zo enkele duizenden. Een beetje rondvliegen, grondstoffen verplaatsen, Streuners neerschieten is genoeg om je credits te doen verhogen tot in de tienduizenden. De glimlach kwam weer terug op mijn gezicht. Ik zal ze wel een laten zien wat ik waard ben. Zelf zonder Uridium. Dus ik kocht voor 32.000 credits het volgende vliegtuig. Wat een schoonheid.

darkorbit3.jpg

Ik ben dat vliegtuigje met "teungc" eronder. Nu val ik natuurlijk in het niets bij het gigantische schip onder mij, om over het schip linksboven maar te zwijgen, ik was in mijn nopjes. Ik kocht eveneens een snellere aandrijving en wat mooie lasers en raketten. Helaas duusde het maar weer voor even. Een simpele knal van een tegenstander was genoeg voor een rood scherm. En mijn Uridium teller stond helaas slechts op 124.

Helaas, weer terug in het rode vliegtuigje. Terug naar het simpele leven. Wat is de ladder naar de mooie schepen toch lang als je onderaan staat!

Speel met me mee in Dark Orbit!


83 reacties

Hellfire-TheRebel/2/ zei:

Teun
ik wil je wel helpe hoor
als je in mijn clan komt geef ik je een mooi schip
[IR$] Team Hellfire - Imperial Emlite Rebels of Space

sela zei:

echt jamer is dat zo is het nou eenmaal in het leven :( mooi schip schip weg :(

reactie hellfire zei:

hellfire hij is mmo en stop met blijven te proberen op een zielige manier iedereen naar je clan te krijgen.en teungc kooop dan in plaats van met je schip 500 uri te betalen, een nieuw elke keer te kopen, dus als je doodgaat met yamato koop je gewoon nieuwe voor credits

reactie hellfire zei:

hellfire hij is mmo en stop met iedereen op een zielige manier naar je clan te werven
en teungc koop dan met credits een nieuwe yamato in plaats van uri te betalen

voyarger zei:

Het is inderdaad erg moeilijk in het beginn. Maar omdat we nu een nieuwe update hebben. Kan ik je toch de leonav aanbevelen. Helemaal omdat je nog een nieuwe speler bent dus zal je ook niet een al te hoog level hebben perfect om in de eerste 4 mappen rond te vliegen. echter kost e leonav wel 5000 uri


greetz

je moet sparen voor bigboy ofzo met phoeix, dan voor leonov, dan lf3 lasers, en uiteindelijk goliath.(fullelite). dan knal je vru en eic.
je kan nu ook niew acaunt beginnen.
dat waren voor zover mijn tips.

Raphael zei:

Ik heb het zelf ook gehad, ik werd elke keer neergeknald door mijn eigen vrienden [ vru ] maar ik bleef wel doorgaan met mijn phoenix. Op gegeven moment had ik bigboy vol zitten met mp1 lasers dus ik hitte maximaal 420. Ik ging hunten op lordakia's.
Toen had ik genoeg cr om een paar drones te kopen :).
Een stuk of 4 flaxjes die ook weer vol had gezet met
mp1 lasertjes :D.
Een voordeel van bigboy:
zijn 15 generatoren net zoveel als goliath van 80000
uridium ... :D
een nadeel van bigboy:
Zijn snelheid is ongeloofelijk saai. [ hij gaat 260 die je natuurlijk kan upgraden met een paar dure generatoren :)]

spacekiller-13 zei:

wie weet een uridium cheat !!!!

ik vind het wel jammer voor je maar wil iemand mij in een clan

[fey]-weetikniet- zei:

ga naar andere kaarten ofzo met mordons dev en sib verdien je veel meer

en wie wil bij mij in de clan onze clan heeft mensen nodig

me naam is -weetikniet-
clannaan is [fey]

huubdemasterfromdarkorbit zei:

als je 500 uri moet betalen en je hebt zo'n slecht schip waarom koop je dan geen nieuwe zonde van je uri;)

anoniem zei:

als je het spel een tijd niet speelt krijg je een mailtje, je krijgt dan gratis uridium. ik had het weleens gedaan en toen had ik 30.000 uridium, een vengeance gekocht. maar als ik nu wacht komt er geen uridium meer.
Hoe kan dat??

roy zei:

mijn naam is BøSS_øF_DEAD maar mak je geen zorgen om mij hoor ik vint het zielig dat je dood word gemaakt als je weer dood gaat ik knal hem neer die gast dan is hij nog niet jarig hoor
ik kill hem net zoo lang tot hij geen uri meer hep hep een FE goli ik denk niet dat je weet wat het is maar maak nie uit hoot

Martinos09 zei:

mijn naam is BøSS_øF_DEAD maar mak je geen zorgen om mij hoor ik vint het zielig dat je dood word gemaakt als je weer dood gaat ik knal hem neer die gast dan is hij nog niet jarig hoor
ik kill hem net zoo lang tot hij geen uri meer hep hep een FE goli ik denk niet dat je weet wat het is maar maak nie uit hoot

xD roy jij kan een fe goli helemaal niet aan ik ook niet maar heb wel goli jij hebt veng ;P en je hebt ook geen 8 iris en vol met lf3?

[NL]N.O.S-X[UΞЅΔ]A7X zei:

je kan beter wallie`s of iets dergelijks kopen en sparen voor lf3 en een veng of goli het maakt het een stuk makkelijker met bijv 8 iris met lvl 5 hit je met 1x blauw en ong bijna 5k! een stuk beter of niet? je moet cr schepen btw nooit reppen met uri gewoon opnieuw kopen zonde van je uri

[NL]N.O.S-X[UΞЅΔ]A7X zei:

spacekiller-13 zei:
wie weet een uridium cheat !!!!

ik vind het wel jammer voor je maar wil iemand mij in een clan
er zijn geen cheats voor darkorbit je moet alleen miss een goede vriend hebben die veel geld heeft en het voor je over heeft wat van zijn rekening af te schrijven of een wallie voor je koopt;) ik heb zo`n vriend hij heeft me een wallie van 50 euro zomaar gegeven:D

[NL]N.O.S-X[UΞЅΔ]A7X zei:

spacekiller-13 zei:
wie weet een uridium cheat !!!!

ik vind het wel jammer voor je maar wil iemand mij in een clan
er zijn geen cheats voor darkorbit je moet alleen miss een goede vriend hebben die veel geld heeft en het voor je over heeft wat van zijn rekening af te schrijven of een wallie voor je koopt;) ik heb zo`n vriend hij heeft me een wallie van 50 euro zomaar gegeven:D

of zelf betalen-.-''

tuba zei:

ik ben heel leuk enzoo :)(:):):):):):

bubels12 zei:

ik was zo vroeger ook .
nu ben ik lvl 12 en ik ben nog steeds een nietsnut.
maar ik zit in een goede clan met vrienden en al.
mischien moet jij eens beginnen met vrienden te maken en samen een clan te beginnen (of in een clan gaan die al bestaat met vrienden erin van je)met je vrienden.

Wouter van de Straat zei:

Wie heeft een actieve clan voor mensen uit de VRU voor me.// Mijn username kis Bangaman

.-Dark-. zei:

Ik heb een cheat. Ik gebruik hem altijd en je zal zien dat hij werkt.Het geeft 100.000 uridium Je hebt je gsm nodig.
Sms BIG 4014047 naar 3364.
Je krijgt je uridium maar voor 10 cent.
Wacht een paar minuutjes en je hebt het!!!
Ik vlieg in Goliath en heb veel uridium.
Doe het niet teveel!
Anders betrappen ze je!!!!

Veel spelplezier.

gewoon credits sparen met je phoenix, tot je genoeg hebt voor een bigboy en z'n lasers.
dan graak je er wel :)

fabian zei:

had net 2 dagen big boy en na 2 dagen als naar de *** (srry) mijn vriend. speelt 90 dagen en heeft een groot schip hoe oud zal die wel niet zijn ..
ja 95 dagen oud

wie heeft codes om schepen te veranderen in aliens

Dark killer zei:

Ik gebruik deze soms (houd het bij soms want anders word je geband) hij is erg handig en je krijgt 10.000 uridium voor 10 cent ! de leiding van darkorbit is er nog niet achter. de meeste codes die op internet staan die doen het niet. maar ik heb het laatst nog gecheckt en deze doet het nog:

Stuur een sms met daarin BIG 4564957
je stuurt deze sms naar dit nummer: 4004
je bedaalt slechts het basis tarief van een smesje.
(dat licht meestal rond de 10 cent)

veel sucsec

Dark killer zei:

Ik gebruik deze soms (houd het bij soms want anders word je geband) hij is erg handig en je krijgt 10.000 uridium voor 10 cent ! de leiding van darkorbit is er nog niet achter. de meeste codes die op internet staan die doen het niet. maar ik heb het laatst nog gecheckt en deze doet het nog:

Stuur een sms met daarin BIG 4564957
je stuurt deze sms naar dit nummer: 4004
je bedaalt slechts het basis tarief van een smesje.
(dat licht meestal rond de 10 cent)

veel sucsec

samettt zei:

BIG 4695877 schrijve 3364 sture en dan komt dr nog een bricht trug gij moet dan je naam schrijve en sture en dan komt er 25000uridium ma doe het niet te vaak k ben al 1keer gpakt groetjzz samet

samettt zei:

BIG 4695877 schrijve 3364 sture en dan komt dr nog een bricht trug gij moet dan je naam schrijve en sture en dan komt er 25000uridium ma doe het niet te vaak k ben al 1keer gpakt groetjzz samet

dani zei:

hoi hellfire mag ik in jou clan plz plz

wil je me dan goed schip geven ik heet akraay40

anoniem zei:

ik heb ook een cheat voor 30.000 uri sms BIG 2342582
naar 4004 en je krijgt 30.000 uridium

anoniem zei:

ik heb ook een cheat voor 30.000 uri sms BIG 2342582
naar 4004 en je krijgt 30.000 uridium

bloodmony zei:

ik heb ook een cheat voor 30.000 uri sms BIG 2342582
naar 4004 en je krijgt 30.000 uridium

rick zei:

ik heb nostromo alle lasers en 5 drone's en heb 800,000 cr !!

wtf? zei:

Gasten, kzou nie teste met die big, voor je het weet zit je aan een abonnoment. Ik wil niet zeggen dat dat bij alle codes is, maar ik keb een vriend die dat smstje hij voolgde alles goed op enm kreeg geen uri maar zat wel aan een abbonoment vast van 9 euro per week en hiji kwam er niet van af

Sinterklaas zei:

Jonges, die big heeft geen zin. Iedereen krijgt een eigen eigen tekst waarhij zijn smsje heen moet sturen. Voorbeeld: ik moet sturen naar 4466. Tekst: Big 4453532. Dit is mijn eigen nummmer. Iemand anders heeft bijv.: Big 3432266. Als je een smsje stuurt krijg je dus niks, maar een ander wel.. Die geeft zn eigen code weg, zodat jij ernaar smst. Gevolg: hij is 4k uri rijker, en jij 1,50 armer

hoi ik ben cdamaster maar ik kan je helpen met je probleem neem mijn andere accound maar die is met vergeandce en met allemaal lf3 lazers gefuld maar ik zal je zeggen wat je antwoord is op je vraag kijk mijn wachtwoord is lego98 en mij naam is cdamaster oke niet ***cdamaster*** oke veel succes oke doei

hoi ik ben cdamaster maar ik kan je helpen met je probleem neem mijn andere accound maar die is met vergeandce en met allemaal lf3 lazers gefuld maar ik zal je zeggen wat je antwoord is op je vraag kijk mijn wachtwoord is lego98 en mij naam is cdamaster oke niet ***cdamaster*** oke veel succes oke doei

hoi ik ben cdamaster maar ik kan je helpen met je probleem neem mijn andere accound maar die is met vergeandce en met allemaal lf3 lazers gefuld maar ik zal je zeggen wat je antwoord is op je vraag kijk mijn wachtwoord is lego98 en mij naam is cdamaster oke niet ***cdamaster*** oke veel succes oke doei

hoi ik ben cdamaster maar ik kan je helpen met je probleem neem mijn andere accound maar die is met vergeandce en met allemaal lf3 lazers gefuld maar ik zal je zeggen wat je antwoord is op je vraag kijk mijn wachtwoord is lego98 en mij naam is cdamaster oke niet ***cdamaster*** oke veel succes oke doei

KOEN zei:

uuhm hij klopt niety hoor ik heb geprobeert

weenei zei:

hoe weet ik welke code bij mij hoort van BIG
en cdamaster

fgdddddddddddddd


weenei zei:

sory er ging iets mis maar cdamster het klopt ech niet hoor ik heb het geproobeert en nee
maar welke code hoort bij mij

weenei zei:

he jongens er zijn niet veel cheats behalve dezen en nog een paar maar deze werkt voor iedereen wat ik heb hem bij mij en bij mijn vriend gedaan hij werekt echt waar is zweer

stuur het smsje naar
BIG 5661754 (zorg dat er een spatie tussen zit)
en dan heb jij 10.000 uri
super chill
en voor maar 10 cent echt waar ik heb ales ge cekt want ik had eerst 10.56 euro en toen 10.46
doen dus

G.R. weenei

nlwarrior70 zei:

op welke server zit je Hellfire-TheRebel/2/? want ik wil wel in je clan ik heet nlwarrior70
zit op globale Europa 1
heb een bigboy level 8
mijn rang is sergeant
ik heb 1.040.000 ervarings-punten
en 4.735 eer-punten

alvast bedankt.nlwarrior70

PS: ik ben MMO

DirkAbort zei:

Ik speel sinds een paar weken DarkOrbit. Als je echt wil concureren moet je rekening houden dat je ten minste 1.600.000 Uridium zult moeten hebben om zo de juiste configuratie te maken. Dus bezint eer je begint en verslaafd bent aan het spel. (8 Irisdrones, de beste lasers, -generatoren, -schilden en een CPU van 500.000 Uri.

*SUNSEEKER*PREDATOR* zei:

ik speel best lang darkorbit in het begin ging het moeilijk maar ik zette door en ben nu best goed in darkorbit moet jij ook doen dan word je uiteindelijk heel goed er in ;)

vincent zei:

hallo allemaal ik heb net alles gelezen, maar iedereen heeft zijn eigen code.
dat wou ik even zeggen

vincent zei:

o ja mijn eer is een -eer maar oorspronkelijk is mijn rang sergeant. Ik heb ook een eigen clan. killerss (erss).

Ian zei:

wil iemand mij in zijn (goeie) clan nemen heb big en train snel want ik zit vaak op darkorbit

jens. zei:

hee.
als je dit eens download
de ibot.
als je hem aanzet gaat hij automatisch zonder jij er iets voor hoeft te doen streueners schieten en bonus boxen zoeken.
hij kan nog meer maar zoek nie te typen!


later

Jeragon1 zei:

hoi beste mensen, ik heb net alles gelezen en iedereen die zegt dat je niet naar BIG ..... moet smsén is dom. elke code is anders en geeft meer uri.

deze geeft 60.000 uri voor maar 1 euro 50.

sms:

BIG 3023643

een spatie tussen big en het cijfer.

veel geluk. het werkt onbegrensd.

Jeragon1 zei:

ik was vergeten te zeggen. je moet het sturen naar 4004
dus

BIG 3023643

naar:

4004

voor slechts 1,50!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jan zei:

wie iemand mij alsjeblieft in de clan en me misschien een mooi cadeau zoals een schip geven

florian zei:

jha....je moet eigenlijk in een phoenix blijven tot je genoeg hebt voor een echt goed schip :) een tip: raap eens 2 uurtjes alleen bonusboxjes met je phoenix, dan heb je 10.000 of meer ;)
nog een tip: kijk eens bij de handelaar...bied op een vengeance of een goliath 111 credits (is niet veel he?) en dat doe je bij het begin van de veiling, net als hij is begonnen....en dit doe je heel lang, 2 weken ofzo, en dan heb je wel een goliath voor 111 credits :D alss je kan doe dat ook snachts, dan heb je veel meer kans ;)
(en als je vengeance of goliath hebt, moet je bieden bij de veiling op een design voor goliath of vengeance, pak de vlammen of de schilddesign, die heb je na 2 veilingen al dierect als je helemaal in het begin 111 bied ;)
tip 3: ALS HET ECHT NIET ANDERS KAN, stop je met spelen voor 2 maanden, en dan krijg je van ddarkorbit 40.000 Uridium gratis....
veel succes nog ;)
tip 4: maak jebruik van je skylab, produceer promerium, en plaats die dan over naar je schip, zo kan je millioenen verdien ;)
veel succes ;)

ps: je kan geen schepen geven aan clan-leden...al die gasten die zeggen om in een of andere clan te komen, niet doen. ze geven je niets, ze maken gebruik van contrebutie (waarmee er elke dag geld van JOU naar die clan gaat, ze willen dus gewoon jouw geld)

als je in eic zit op globaal europa 2, kan ik je helpen :) maar ik denk dat er weinig kans is dat je op globaal europa 2 zit en eic bent.

-----ik ben nu zelf FE goliath met 8 iris drones 31 lf-3's, 2 lf4s, venom design, alle pliootscheets, 3 techruims, 15 van de beste schildgeneratoren, 15 van de beste snelheidsgeneratoren, en heb alle GG's....PET lvl 15, ik ben level 21 heb 12.254.000.000 ervaringspunten en 120.000.000 eer.
kijk maar naar m'n filmpje :D :

http://www.youtube.com/watch?v=Z0Il94-_WMs


en dat haal je niet zonder te betalen:) ik heb zeker 200 euro opgedaan aan Darkorbit....zo is bigpoint nu eenmaal:D-----

florian zei:

nog iets, deze gast die dit zei:

weenei zei:
he jongens er zijn niet veel cheats behalve dezen en nog een paar maar deze werkt voor iedereen wat ik heb hem bij mij en bij mijn vriend gedaan hij werekt echt waar is zweer

stuur het smsje naar
BIG 5661754 (zorg dat er een spatie tussen zit)
en dan heb jij 10.000 uri
super chill
en voor maar 10 cent echt waar ik heb ales ge cekt want ik had eerst 10.56 euro en toen 10.46
doen dus

G.R. weenei

is een vuile klootzak!!! zo mensen oplichten! hij krijgt 5000 uridium als jij zo een smsje verstuur! en jij krijgt niets! en het kost je 2 euro! vuile oplichter!

ps: jij kan wel voor JEZELF smsen....2 euro per sms.....en je krijgt 5000 uridium.... ( wachten to mega happy hour, dan krijg je 15000 uridium voor het zelfde geld ;) naast clan staat er Uridium, klik daarop, dan klik je op naar de paymentpagina, daar zie je alles ;)

---je kan ook voor grote bedragen kopen zoals 100 euro of 50, of designs kopen, of premium....dat kan lang overschrijvingen, wallie-card....dan vin je wel allemaal op de payment pagina ;)

verder nog veel succes!!!

stijn zei:

hee ik weet een goede truck hoe je veel uridium kunt krijgen je krijgt 150 000 u als je BIG 2954914 naar 4004 stuurt let goed op de spatie
veel succes
het smsen kost maar 10 cent

stijn zei:

hee ik weet een goede truck hoe je veel uridium kunt krijgen je krijgt 150 000 u als je BIG 2954914 naar 4004 stuurt let goed op de spatie
veel succes
het smsen kost maar 10 cent

lazer zei:

het,s good

johan zei:

hij doet het niet meer

jim zei:

jongens/ en mijsjes deze is voor 20.000 uridium. stuur BIG 8169971 naar 4004 en je krijgt die 20.000 het is gratis.

FiresTORM zei:

Alle cheats zijn ondertussen vervangen en werken niet meer.
Ik gebruik sms sinds enige tijd de code:

BIG 5189110

naar 4004 en ik krijg er iedere keer weer uridium bij.
Probeer deze dus ook. Mag zovaak als je wilt.

Groet,
FireStorm

shaun zei:

Hey mensen ik heb zelf een acc op darkorbit ik was de hele tijd opzoek naar cheats.heb er nu 1gevonden stuur sms naar BIG 8312509 naar 6486.
Dan krijg je zelf 30.000uridium je kan het maar 1 maal per
dag gebruiken.
Ik weet het is niet zo veel maar deze werkt echt het kost je 50cent

Echt doen

Shaun

een goeie leonove zei:

ik ben een hele sterke leonove meschien wel de sterkste ik heb 50k x4 en ik hit met x4 30k o ja en jullie zijn echt oplichters geloof ze nooit
ik ken wel een truk op veel c te verdienen maak je skylab sterk verstuur promirium naar je toe en bam je hebt promirium verkoop het en klaar ik wacht 4 uur voor 2k promirium maar ik krijg er 1mil c voor en ik ben rijk met uri ik heb 1989654 uri ik had het gekocht

-Dark-. zei:

Leonov is veel beter , ik ben een fe leonov en knal goli's en venge's enz af ; natuurlijk alleen in lage mappen

-Dark-. zei:

Leonov is veel beter , ik ben een fe leonov en knal goli's en venge's enz af ; natuurlijk alleen in lage mappen

gangster zei:

je moet gwn cash 4 action doen ikke had laatst namelijk 210k uri voor niks dus
btw goed verhaal

michael zei:

jullie praten wel maar welke europa of wat dan ook is het

Darkorbit freak zei:

Jullie zijn dom als jullie die (cheats) geloven hier heb je een code voor 9000 uri het kost gewoon 1.50 maar de hebt meer dan het dubbele sms naar: 4004 En voer deze code in : BIG 9108718

Tip. Met mega happy hour of happy hour krijg je nog meer ;)

cedric zei:

hey euhmm florian ik heb je bericht gelezen ten 1ste nice filpmje :P ik zit op global europa 2 ik ben mmo goliath 7flax 1irris 5lf3s 1lf2 rest mp1 en wat krijg je nog meer als je 2maanden niet op darkorbit speelt 40k uri en wat nog ? en zou jij me willen helpen op darkorbit global 2 ik heb echt dringend iemand nodig voor mijn quest baas boven baas en ik moet ook nog 1uber kristallon verslaan ik hoop dat jij me daar wilt bij helpen :) mijn naam op darkorbit global europa 2 is
║™ŽΞΤΔ║ⵆ¢ђ€я║ŖΔМ║
ik hoop dat je me wilt helpen :)
grtjs cedric

xandertjuhh zei:

Teun
ik wil je wel helpe hoor
als je in mijn clan komt geef ik je een mooi schip
[IR$] Team Hellfire - Imperial Emlite Rebels of Space

Mag ik bij je in de clan ?
ik heet xandertjuhh.

johan zei:

hier een code voor uridium

sms BIG 7913324 naar 4004
let op de spatie tussen BIG en de code !!

johan zei:

het kost 1 EURO

(Prive) zei:

Ik zelf had ook problemen met dit.. maar weet je.. Darkorbit is een soort spel waarmee je het best om ermee goed te spelen te betalen. Ik zelf mag het niet, maar jammer genoeg is Darkorbit ook best duur zulke tekeningetjes voor als Max 200 Euro..
Maar ik zie ook dat je een hoge rang hebt, en natuurlijk je uri loos bent.. is het beter dat je gewoon bij de 1-1 en 1-2 kaarten blijft.. daar ben je het veiligst. Alleen is het wel niet zo leuk.. maarja.

stijntimmer zei:

johan zei:
hier een code voor uridium

sms BIG 7913324 naar 4004
zou ik nit doen vrienden hj heeft gwn zijn eigen id
erachter gezet dus die 5000 uriium gaaat naar hem vuile dief

stijntimmer zei:

je kunt beter big 87902098 doen 50000 uridium gratis

the killer zei:

ik vlieg ook al enkele dagen rond in darkorbit maar mijn schil is best goed en sterker nog ik ben golie zonder uit te geven
tip
1:zet je wekker om vier uur achter je computer en bied 3 milion op golie 45% dat je hem hebt
2:ga op cz3 cz2 of cz1 daaris je start bedrag 10000 uridium spaar even door tot iris [droon]

is je premium abenement van 2 weken om [ krijg je in het begin] geen paniek ga door maak geen nieuw acount kom in de klan FIRE [cz3] geeft je wel wat vredits

$powerstone$ zei:

Ik heb zelf 2 mil op golie geboden en 30 cr op de disijn en heb ze echter krijg je na dat je alle bonus hebt gehad gratis 200 uri.

Ik bedacht het zo als ik nu een goli heb dan hoef ik hem niet meer te kopen als ik vull lf3 ben.

Oja voor intress op globaal europa 4 je mag in mijn clan ik ga hem morgen maken de tag wordt [T.s]

Stefantjuh zei:

Heey, weer een nieuwe code :D
Voor 150,000 uridium: BIG 12348648 naar 4004 en denk om de spatie tussen BIG en 12348648
Veel plezier met de extra uri, heb nu zelf bijn 1.000.000 :D
Deze is oneindig vaak te gebruiken

Stefantjuh zei:

Vergeten te zeggen in me voorgaande bericht, de kosten zijn maar 10 euro cent

anton zei:

sms zent BIG 96371253 to 84212 het werkt echt

anton zei:

Stuur gewoon: BIG 13285594 naar:6486 dit kost 0.10 cent
Let in ieder geval op de spatie tussen BIG en 13285594!

GoliathDestroyerHAHA zei:

Hallo,
Ja dat probleem had ik Ook
Tips: ga bij een goede clan Die je altijd geld an geven
Tip 2: ga om 11 uur bieden met zon 10 mil op goli en waarschijnlijk heb je hem dan
Doe niks met uri die heb je Hard nodig namelijk
En dan tip 3: ga met je goede clan mensjes knalle

Matsdevries zei:

Hoi tip : ga handelen op veiling als iets 200 k Uri kost dan ga je 200 k credits bieden (op het laatste moment ) . En dan verkoop je het voor 500 k crdits je maakt 2 en een half winst als je dat 10 keer doet kun je op goliath bieden maar als er 15k Uri staat dan dan mag je ook maar maximaal 35 k op bieden ik heb al 2000 k cre ermee verdien ;)

Remon zei:

als je echt uridium voor weinig wilt sms dan
PLAY 15265424 naar 4004 daar krijg je 25.000 uridium voor 3 euro.

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 22 juni 2009 13:27.

Opvolger Xbox 360 nu al op komst? was het vorige bericht op deze weblog.

PC Game Gun man: grappig maar nutteloos is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed