Opvolger Xbox 360 nu al op komst?

| | Reacties (0)

xbox360index.jpg

Is de opvolger van de Xbox 360 nu al in zicht? Op TG Daily denken ze van wel. Steve Balmer heeft gezegt op een beurs dat een nieuwe Xbox 360 eraan zit te komen in 2010. Een Xbox met een natuurlijke interface. Bedoelt hij een nieuwe Xbox of bedoelt hij een nieuwe pack met daarin project Natal?

Of de dagen nu al geteld zijn voor de Xbox 360 weten we niet, maar Steve Balmer heeft gezegt dat in 2010 een nieuwe Xbox eraan zit te komen. Wordt dit een upgrade, zoals Nintendo en Sony al jaren doen? Of wordt het een opvolger en wordt de 360 dus last gen? Persoonlijk denk ik aan de introductie van Project Natal. Steve Balmer spreekt namelijk over een nieuwe technology die zeer natuurgetrouw is en over een natuurlijke interface. In de Natal promotie filmpjes zien we de technology al werken met de Xbox interface.

Wat mij betreft hoef je dus voorlopig geen nieuwe Xbox te verwachten, Hooguit een kleiner en slanker model, misschien standaard met Project Natal aan boord. Dat je met je 'oude' Xbox 360 straks nog steeds kunt gamen lijkt me duidelijk. Een echt nieuwe Xbox verwachten wij de komende 3 tot 4 jaar nog niet. Zeker niet als Natal straks gaan aanslaan. Geen paniek dus!


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 21 juni 2009 12:14.

Een dag in Dark Orbit was het vorige bericht op deze weblog.

Dark Orbit: Uridium tekort is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties