PSP Go nu al gedoemd te mislukken?

| | Reacties (3)

pspgo.jpg

De PSP Go wordt kleiner, volgens vele mensen lelijker en nu kondigen winkels al aan de PSP Go misschien niet in het assortiment te nemen. Of zoals een game winkelketen in engeland het treffend zegt: "Potential first adopters are on the phone within seconds of it being announced and you’ve got your pre-orders. I don’t have a single pre-order for PSP Go at the moment".

De PSP Go. Wordt dit dan de nekslag voor het Sony PlayStation merk? Jarenlang domineerde Sony de game markt, maar nu lijkt het bedrijf het te verliezen van Nintendo en zelfs Microsoft. Daar komt nog eens bovenop dat hun nieuwste PSP, de PSP Go, niet bepaald met open armen wordt ontvangen. Als winkelketens gaan roepen dat ze misschien geen PSP Go in het assortiment opnemen, dan is dat toch wel een bar slecht teken. Hier komt nog eens bij dat winkeliers vrijwel niks kunnen verdienen op de PSP Go, omdat games via het internet worden gekocht.

We zullen zien hoe de PSP Go het echt gaat doen, als hij straks uit is.


3 reacties

John zei:

Meh de PSPgo is gewoon een gewaagd concept met het enkel downloaden maar ik weet zeker dat over een tijdje iedereen vol nostalgie praat over dat dappere apparaat wat de weg vrij maakte voor anderen om hetzelfde te doen.

Vergeet niet dat naast games de PSPgo ook erg geschikt is voor het kijken van films/luisteren van muziek. Ik weet niet of het een megahit gaat worden maar gedoemd tot mislukken weiger ik te geloven :)

Nino zei:

IK ben ook wel erg benieuwd. Vind het zeker een vooruitgang dat het enkel downloaden word. Dan heb je toch altijd je favoriete games bij de hand en hoef je niet steeds schijfjes mee te nemen, die wel eens beschadigd of kwijt willen raken.

Nino zei:

Plus daarbij komt ook nog dat je bij de PspGo 3 spellen gratis krijgt. Je kan kiezen uit 17 games!

Dus waarschijnlijk word het stiekem een behoorlijk succes!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 26 juni 2009 11:37.

Ghostwire DSi trailer was het vorige bericht op deze weblog.

Terug in Dark Orbit is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed