Een clan in Dark Orbit!

| | Reacties (2)

darkorbitc1.jpg

Ah, wat een heerlijke dag in Dark Orbit. In mijn eerdere post kreeg ik een aanbieding van ene "Hellfire-TheRebel". Als ik bij zijn clan zou komen, zou ik een dik schip krijgen. Aangezien ik me toch een beetje eenzaam voelde zo in mijn kleine rode vliegtuigje besloor ik me maar aan te melden bij zijn clan. Zijn clan heet, schrik niet: [IR$] Team Hellfire - Imperial Emlite Rebels of Space.

Na een simpele aanmeld procedure werd er zomaar bijna 200.000 credits bijgestort op mijn rekening. Voor een fatsoenlijk schip dus. Ik besloot voor het beste, en duurste, schip te gaan wat ik voor credits kon krijgen, een Big Boy voor de lieve som van 200.000 credits. Nog een missie volbrengen en ik had de 200.000 credits te pakken.

darkorbitc2.jpg

Een ander leuk moment deed zich voor toen ene hacker1917 (whats in a name) mensen aan het oproepen was voor een gezamelijke missie. Ik en mega-flax (zie foto hierboven) melden ons bij hem en we gingen op pad. Helaas werden we met z'n drieën afgemaakt, maar toch leuk dat het kan! En op dat moment meld de clanleider...

darkorbitc3.jpg

En hier sta ik dan, op de foto met een van de clan leiders, met een groen IR$ logo op de borst. Samen praten we wat, nemen wat lordakia te grazen en bedank ik hem voor zijn gulle gift. In de tussentijd heb ik overigens ook nog de 200.000 credits weten te verzamellen. Op naar de Big Boy!

darkorbitc4.jpg

En daar ben ik dan, Teun en zijn Big Boy, laf schietend op zwakke Streuners omdat hij bang is om zijn nieuwe aanwinst kwijt te raken. Maar toch blijf ik nog even op de "veilige" kaart 1-1, zodat ik mijn schip met wat schilden en dikke lasers kan uitrusten! Op de valreep nog een ander clanlid tegengekomen: "Nabildebest". Nog even snel een fototje en ik mag weer even verder. Credits opbouwen om lasers te kopen!

darkorbitc5.jpg

Wil jij ook Dark Orbit spelen? Meld je dan even hier aan en wordt tevens lid van [IR$] Team Hellfire - Imperial Emlite Rebels of Space!


2 reacties

stijn zei:

haha leuk verhaal grappig om zo met darkorbit kennis te maken mijn start ging niet zo top :P maar ik speel nu al meer dan 6maanden

Voyarger zei:

Erg leuk om deze positieve verhalen te horen over Darkorbit Ik hoop dat ik je nog een keer tegen kom in game :) Mocht je ooit problemen krijgen met het spel dan ben je welkom op het forum

greetz

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 19 augustus 2009 14:11.

PS3 Slim komt in september was het vorige bericht op deze weblog.

Xbox 360 Elite ook naar de 299 euro? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties