Terug in Dark Orbit

| | Reacties (0)

darkorbit3.jpg

Na een tijdje niet in Dark Orbit geweest te zijn vanwege de vakantie, en een uitnodigende email (ik kon gratis 10.000 Uridium ophalen als ik weer eens ging spelen), besloot ik maar weer eens in de wereld van Dark Orbit te stappen. Speel het nu met me mee op GameCore Arcade: Dark Orbit.

Ik moet er weer even aan wennen. Tijdens mijn laatste vlucht in Dark Orbit was mijn mooie schip vernitigd en dus heb ik nu weer een beginnerschip. Die Uridium ga ik overigens niet meer opmaken aan schepen of reparaties, ik wacht tot ik er een droid voor kan kopen. Die blijven namelijk heel als je schip kapot gaat en die kunnen ook wapens of schilden vervoeren.

Waar ik het deze keer over wil hebben in het laboratorium en de handelaar. Dark Orbit is namelijk veel meer dan een simpel schietspelletje, als is dat wel het hoofddoel. Tijdens het vliegen zijn er namelijk tientallen plaatsen waar grondstoffen te halen zijn. Deze grondstoffen kun je, al vliegend, combineren tot nieuwe grondstoffen in het laboratorium. Op deze manier blijft je laadruimte leeg (je hebt meerdere grondstoffen nodig om een nieuwe te maken) en je kunt er credits mee verdienen. Leuker is het dat sommige grondstoffen je speciale eigenschappen geven zoals een hogere snelheid of meer vuurkracht.

De handelaar is een andere leuke toevoeging tot het spel. Hier kun je voor bepaalde lasers, raketten of andere zaken bieden onder de normale verkoopprijs. Dit geld gaat hoe dan ook naar de verkoper, en het uiteindelijk hoogste bod ontvangt uiteindelijk waarvoor hij geboden heeft. Hierdoor kun je veel goedkoper aan spullen komen, maar je kunt de plank ook flink mis slaan als iemand anders hoger bied. Een tipje voor mensen die moeite hebben met slapen: 's nachts zijn er veel minder bieders dus is de kans groter dat je iets krijgt voor een veel lagere prijs!

Maargoed, nu genoeg gehandeld en ontwikkeld. Uiteindelijk wil ik ook gewoon andere tegenstanders afknallen. Misschien moet ik maar eens kijken hoe ik bij een clan kan. De volgende keer bericht ik hier meer over, want volgens mij wordt het pas echt leuk in een clan. En in de tussentijd, kom me maar eens opzoeken in Dark Orbit.


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 7 augustus 2009 16:49.

PSP Go nu al gedoemd te mislukken? was het vorige bericht op deze weblog.

PS3 Slim komt in september is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties