Xbox 360 Elite naar 249 Euro!

| | Reacties (0)

xbox360index.jpg

Zoals voorspelt gaat de Xbox inderdaad een prijsverlaging tegemoed. Niet zomaar een prijsverlaging, maar een grote sprong. Zo zal de duurste Xbox van 399 verlaagd worden tot een prijs van 249 euro! Dat is nog eens een klap voor Sony, die meteen weer de duurste console in handen heeft. Bovendien komt er ook een nieuwe Xbox 360 bundel met 2 controllers, 250 GB Hard Disk en een gratis spel voor slechts 279 euro! Microsoft kan duidelijk niet achterblijven in deze prijsoorlog.

Sony kondigde enkele dagen geleden met veel tamtam de prijsverlaging voor de PlayStation 3 aan. Van 399 euro naar 299. Dat gaat overigens wel gepaard met een kleiner en minder lux model. Microsoft heeft daar nu dus op gereageerd met een prijs van 249 euro voor hun zwarte Xbox 360 uitvoering.

De grote lachende derde is natuurlijk Nintendo. Zij hanteren al jaren dezelfde prijs en niemand verwacht ook werkelijk een prijsdaling voor het systeem. Al jaren maken zij winst op hun console terwijl Microsoft en Sony al hun marges moeten weggeven met prijsdalingen. Sony heeft zelfs al toegegeven op de nieuwe PS3 prijs te verliezen.

De strijd is nog lang niet gestreden en wij gamers zijn de grote winnaars met goedkopere consoles. Als je er niet al een had natuurlijk!


Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 28 augustus 2009 10:54.

Xbox 360 Elite ook naar de 299 euro? was het vorige bericht op deze weblog.

Eindelijk: gratis Internet op je Wii is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties