Een beginner in Seafight

| | Reacties (1)

 

seafight0.jpg
Jawel, ik ben ook begonnen aan Seafight, een andere browsergame. Dark Orbit fans, geen paniek. Ik blijf nog gewoon Dark Orbit spelen en erover schrijven. Maargoed, Seafight dus. Gisteren ben ik begonnen en dit heb ik tot nu toe meegemaakt. Een goede hulp voor beginnende spelers!

Seafight is, net als Dark Orbit, een browsergame die je gratis kunt spelen op GameCore Arcade. In Seafight draait het om schepen en de zee. Je start met een klein bootje met een harpoen en wat kanonskogels en je mag al vrij snel op pad gaan om zeemonsters en andere tegenstanders aan te vallen. Een sterk punt aan Seafight is dat je in deze game aan het begin niet aangevallen kunt worden door andere spelers. Een goede toevoeging daar het daar nog wel eens mis gaat bij dergelijke browsergames. Tevens ook erg fijn: het gehele spel is netjes vertaald in het nederlands en dat zijn de spelers ook!

 

seafight1.jpg
Doelloos rondvaren en op monsters schieten is natuurlijk een beetje suf. Gelukkig kun je in de kroeg opdrachten aannemen. Mijn eerste opdracht die ik in de kroeg aanneem: Boeren transport! Je moet naar bepaalde co-ordinaten varen (op de kaart klikken, erg simpel). Als je in de buurt komt verschijnt er een kruis: daar moet je heen. Vervolgens wordt je weer naar een andere plaats geleid om daar het transport af te geven. En dit alles levert je goud op waarmee je weer munitie en harpoenen kan kopen. Helaas niet erg veel goud, maar toch!

Na het uitvoeren van wat simpele, maar ietwat saaie, missies ge ik maar eens weer aan de slag met het vernitigen van zeemonsters. De eerste monsters heten Moby Dick en Tankus en ze leveren ongeveer 4 tot 5 duizend goudstukken op. Het werkt redelijk effectief, want je besteed er ongeveer 10 dikke harpoenen aan die 120 goud kosten. Het netto resultaat is dus dat deze zeemonsters zo'n 3 duizend goud opleveren. Opdrachten zijn er vanaf vergelijkbare bedragen en lopen tot erg hoog. In de kroeg zijn opdrachten te vinden waarmee je 25 duizend goudstukken kan winnen!

Games als Seafight zijn leuk om samen te spelen. Samen kun je in een gilde stappen om opdrachten samen uit te voeren. Heb je zin om met (of tegen) mij de wereld van Seafight te verkennen, speel dan nu met me mee!


1 reacties

Teun zei:

Is er nog iemand anders die dit speelt? Best wel een geinig spelletje!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 1 september 2009 16:33.

Groots gevecht in Dark Orbit was het vorige bericht op deze weblog.

PlayStation 3 in 3D is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties

  
    Een beginner in Seafight