GameCore speelt ook poker!

| | Reacties (0)
poker1.jpg
Sommige van jullie zullen het al wel gezien hebben, maar sinds kort kun je in GameCore Arcade ook poker spelen. Op televisie zie je het vrijwel elke avond en in het Casino is het een grote hit. Zelf heb ik ook regelmatig poker gespeeld, thuis met vrienden. Gisteravond ben ik begonnen met online poker op GameCore Arcade. Even snel het programmatje downloaden en hup, ik kon aan de slag!
Zoals je aan de bovenstaande ging mijn allereerste online poker sessie niet geheel zonder succes. Ik koos voor de optie om met een volle tafel te spelen zonder dat men zich kon inkopen. Na een minuutje of 5 wachten (het gaat heel snel in de online poker wereld) waren er al 9 spelers aanwezig en konden we dus beginnen!

Drie spelers had ik er al uitgespeeld (of ja, hadden zichzelf al kapot gespeeld) en ik was het op een na rijkste speler van de tafel! En tot overmaat van geluk had ik bij de volgende flop al een Flush in handen! Ik speelde dan wel met speelgeld, het voelt toch goed om zo goed te spelen in mijn eerste spel! Alsof ik gemaakt was voor dit spelletje.
poker2.jpgNa een tijdje waren er zoals je hierboven kunt zien nog twee spelers afgevallen. En ik was inmiddels de chip leader, zoals dat zo mooi heet. De situatie zoals hierboven is natuurlijk erg lastig. Beide hadden we niks in handen (dat dat ik tenminste) dus nu kwam het aan op bluffen. Bovendien, ik had nog de aas. Deze pot won ik uiteindelijk gelukkig.

Na nog even door te hebben gespeeld ben ik uiteindelijk als tweede geëindigd, genoeg om wat extra speelfiches te ontvangen van het programma. Ik was uiteindelijk erg content met mijn tweede plaats, maar ook erg verwonderd hoe eenvoudig de opstart was. Een tip voor nieuwe spelers die het ook eens willen proberen: start met de Sit and Go variant. Dit spel is precies hetzelfde als je het thuis zou spelen: met een volle tafel aan de slag en eenmaal weg is weg.

Binnenkort nog meer van mijn avonturen aan de Pokertafel. Wil je meespelen, speel dan hier met me mee!

Laat een reactie achter


Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Teun GC gepubliceerd op 24 september 2009 10:30.

Halo 3 ODST verkoopt 2 miljoen keer in 2 dagen was het vorige bericht op deze weblog.

EA leert het ook nooit! is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

Rss feed

  

Recente reacties